Η ανάδειξη του στήθους μιας γυναίκας ήταν, είναι και συνεχίζει να είναι must στοιχείο του στιλ της. 

Για τις περισσότερες γυναίκες το στήθος είναι σήμα κατατεθέν της θηλυκότητας και σύμβολο της μητρότητας. Για τους άνδρες, πάλι, αποτελεί ίσως το πιο ελκυστικό σημείο στο σώμα ενός θηλυκού.

Οι περισσότερες γυναίκες θυμούνται πότε ξεκίνησε να μεγαλώνει το στήθος τους. Αυτή η άβολη στιγμή που καμπουριάζεις επειδή δεν θέλεις οι συμμαθητές σου να το προσέξουν.

Ωστόσο, με το πέρασμα του χρόνου, η αμηχανία αυτή έφυγε και οι πιο πολλές έχουν καταφέρει να νιώσουν καλύτερα με το σώμα τους. 

Εκτός όμως από τα προφανή, υπάρχουν κάποιες αλήθειες για το στήθος μιας γυναίκας που ίσως να μην τις γνωρίζετε, αλλά θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να τις μάθετε.

Λάθη που κάνουμε και βλάπτουν την υγεία μας. Για να δούμε ποια είναι σύμφωνα με τους ειδικούς:

1. Κολλητική ταινία

Τη χρησιμοποιούν πολλές διάσημες για να ανορθώσουν το στήθος τους. Για παράδειγμα, η Κιμ Καρντάσιαν έχει παραδεχτεί ότι χρησιμοποιεί κολλητική ταινία για να ανορθώσει το στήθος της. Mια τέτοια πρακτική όμως είναι εντελώς λάθος. Οι ειδικοί τονίζουν ότι αν το κάνετε αυτό, κινδυνεύετε με σοβαρό δερματικό ερεθισμό. Μπορεί να ερεθίσει το δέρμα σας και να προκαλέσει εξάνθημα, ειδικά γύρω από τις θηλές σας, που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες.


2. Μπότοξ στο στήθος

Η τοξίνη που ισιώνει τις ρυτίδες φαίνεται ότι μπορεί να μεγαλώσει το στήθος κατά ένα νούμερο. Αντί για νυστέρια και εμφυτεύματα, οι γυναίκες που δεν αντέχουν στην ιδέα του χειρουργείου, επιλέγουν να κάνουν μπότοξ στο στήθος τους για να βελτιώσουν την εικόνα του στήθους τους. Το Breastox-Botox εξελίσσεται γρήγορα σε αναπόσπαστο κομμάτι πολλών γυναικών στο Xόλιγουντ πριν κάνουν εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. Απαιτεί μόλις μισή ώρα και το αποτέλεσμα διαρκεί ένα εξάμηνο. Αλλά η αμερικανική ένωση πλαστικών χειρούργων υποστηρίζει ότι η ενέσιμη ανόρθωση στήθους είναι μια συνολική αποτυχία. 

3. Αποτρίχωση με κερί γύρω από τις θηλές 

Μια τέτοια πρακτική μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό, έγκαυμα και τοπική φλεγμονή. Η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε έναν δερματολόγο για να εξετάσετε την δυνατότητα αποτρίχωσης με λέιζερ που είναι μια πιο μόνιμη λύση.Πηγή:bovary.gr