Οταν συνειδητοποιείς ότι εσύ ο ίδιος είσαι ο απόλυτος δημιουργός των αναμνήσεών σου, η ζωή γίνεται συναρπαστική.

Αντί να περιμένεις, λοιπόν, την χαρά, δεν έχει παρά να την φτιάξεις εσύ: με αγαπημένα πρόσωπα, με στιλ, με χρώματα κι αρώματα. Οι γιορτές είναι ήδη εδώ ακόμα κι αν ημερολογιακά μεσολαβούν αρκετές ημέρες μέχρι την έλευσή τους.

Είναι εδώ μέσα από τα σχέδια και τις προετοιμασίες που κάνουμε για να τις υποδεχτούμε.

Το σπίτι γίνεται ο πρωταγωνιστής του σκηνικού: εκεί τα πρόσωπα της ζωής μας ενώνονται κι εμείς στολίζουμε τις στιγμές με μικρές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά. Λεπτομέρειες διακοσμητικές.

Καθένας ζει την περίοδο των γιορτών με τον δικό του, μοναδικό τρόπο και διακοσμεί τον προσωπικό του χώρο καθρεπτιζόντας την αισθητική του.

Αν αυτές τις γιορτές θέλετε να δώσετε μια luxury αίσθηση στο χώρο σας, αφεθείτε στις διακοσμητικές ιδέες που έρχονται από τα design σπίτια του εξωτερικού.

Αυτό το άρθρο δεν θέλει να σας προτείνει συγκεκριμένα διακοσμητικά ή κάποιο τρόπο για να στολίσετε (με ένταση ή υπερβολή!) τα δωμάτια του σπιτιού.

Η αίσθηση πολυτέλειας μπορεί να έρθει μέσα από μικρές προσθήκες σε μικρές γωνιές του σπιτιού: στην είσοδο, στην τραπεζαρία ή …ακόμα και στο ταβάνι. 

4 μικρές, festive διακοσμητικές αλλαγές δίνουν άλλη αίσθηση στο χώρο… Πηγή:bovary.gr