Η Τρίτη είναι η μέρα που τα λέμε μέσα από τη στήλη μου στη BOVARY αλλά η επικοινωνία μας δεν σταματά ποτέ, καθώς καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας λαμβάνω τις ερωτήσεις που είναι πραγματικά ενδιαφέρουσες. 

Θα ήθελα να σας επισημάνω να προσέξετε ιδιαίτερα τις αγορές σας την άνοιξη γιατί συνήθως μια τέτοια εποχή μάς ξεσηκώνει και …το ρίχνουμε έξω! Υπολογίστε σωστά το τι χρειάζεστε κι αν θέλετε να αγόρασε ρούχα για τις «υποχρεώσεις» σας (γάμους, βαπτίσεις), φροντίστε να μην τα αφήσετε αναξιοποίητα. Σας υποσχέθηκα ότι θα κάνουμε μικρά αφιερώματα με τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να φορέσουμε κάτι.

Με πρόλαβε η παρακάτω ερώτηση που μου ήρθε στο mail!

Π.Τ: Πελαγία θα ήθελα την συμβουλή σου! Με ποιους τρόπους πιστεύεις ότι μπορώ ένα κάνω ένα απλό λευκό πουκάμισο να δείχνει πιο μοντέρνο και νεανικό; Εχω 2-3 στην ντουλαπα μου αλλά πάντα τα συνδυάζω με ένα απλό παντελόνι.

Κορίτσια το λευκό πουκάμισο θα το πρότεινα με τρεις τρόπους:

1) The Cindy Crawford way: Μπότες, τζιν, ζώνη και casual στιλ ή με 80s στοιχεία

 

 

 

2) The Carolina Herrera way: Mε φούστα midi ή maxi, πολύ chic και πολύ κλασάτο για μια προσεγμένη εμφάνιση. Δεν είναι ανάγκη να είναι grande, μπορείς, απλά, να το συνδυάσεις με μια φούστα που ήδη έχεις.

3) The Kate Moss way: Με λευκό παντελόνι και ανοιχτό, τα μαλλιά σε χαμηλό κότσο ή κάτω, ανέμελα.

 

 

Χ.Π: Με λένε Χρύσα, είμαι 55 ετών, έχω ύψος 1,62 και βάρος 70 κιλά. Θα ήθελα να αγοράσω ένα τζιν παντελόνι! Τι στιλ πιστεύεις θα με κολακέψει περισσότερο; Ευχαριστώ πολύ!

Σίγουρα το skinny δεν είναι μια ασφαλής επιλογή, όπως πιστεύουμε. Θα έλεγα σε ίσια γραμμή με μήκος στον αστράγαλο ή μακρύ flare, να μην φαίνεται το παπούτσι.

 

 Πηγή:bovary.gr