24ωρη απεργία των νοσοκομειακών γιατρών – Συγκέντρωση και πορεία

Πανελλαδική 24ωρη απεργία, συγκέντρωση στις 11:00 έξω από το υπουργείο Υγείας και πορεία προς την Βουλή θα πραγματοποιήσουν σήμερα Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 οι νοσοκομειακοί γιατροί. Αντιδρούν στην ψήφιση του ν/σ για την οργάνωση του χρόνου εργασίας των γιατρών του ΕΣΥ.

Με ανακοίνωσή της η ΕΙΝΑΠ (ένωση ιατρών νοσοκομείων Αθήνας-Πειραιά), αναφέρει ότι: «συμμετέχει στην 24ωρη απεργία, την Πέμπτη 09/11/17, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου για την οργάνωση χρόνου εργασίας των γιατρών, ενός νομοσχεδίου που διαλύει το σταθερό ωράριο και τις ζωές των γιατρών. Θα γίνει συγκέντρωση έξω από το υπουργείο υγείας στις 11:00 και θα ακολουθήσει πορεία προς την Βουλή.

Διεκδικούμε:
-Σταθερή, μόνιμη δουλειά για όλους.
-6ωρο – 5νθήμερο – 30ωρο».

 

Η Ομοσπονδία

Επίσης η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) ανακοίνωσε: «Στα πλαίσια της αυριανής 24ωρης απεργίας, Πέμπτη 9/11, που προκήρυξε η ΟΕΝΓΕ η απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11.00πμ έξω από το Υπουργείο Υγείας».

H AΔΕΔΥ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., σε ανακοίνωσή της «καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη, τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου και των Δ.Σ. των Ομοσπονδιών και Σωματείων του Δημόσιου Τομέα να δώσουν το «παρών» στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας, στις 11.00 π.μ., στο υπουργείο Υγείας».

Σχετικές ειδήσεις:

Κινητοποιήσεις από ΟΕΝΓΕ & ΕΙΝΑΠ για το χρόνο εργασίας των γιατρών

Οι θέσεις της ΕΙΝΑΠ για το ν/σ οργάνωσης του χρόνου εργασίας των γιατρών


Δείτε εδώ: 24ωρη απεργία των νοσοκομειακών γιατρών – Συγκέντρωση και πορεία