Δεύτερη ημέρα του 14ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας. Οι σύνεδροι τοποθετήθηκαν σε ευρύ φάσμα θεμάτων, από την καθημερινότητα του πολίτη και την ενεργειακή κρίση, μέχρι τα εθνικά θέματα και την προστασία του περιβάλλοντος. Η ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Γεωργία Σκιτζή, μεταδίδει το κλίμα του συνεδρίου.

Με μηνύματα ενότητας, ανανέωσης αλλά και απολογιστική διάθεση και περιγραφή της στρατηγικής για την επόμενη ημέρα, με στόχο την αυτοδυναμία στις προσεχείς εκλογές κορυφαίοι υπουργοί, βουλευτές και στελέχη του κόμματος συμμετείχαν σήμερα, Σάββατο 7 Μαΐου, στις εργασίες του συνεδρίου.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το παρών το πρωί και συνομίλησε με πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Ευρωπαϊκό τόνο έδωσαν με τις παρουσίες τους και τις ομιλίες τους τόσο ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, όσο και ο γενικός γραμματέας, ο οποίος μίλησε στα ελληνικά.

Οι ομιλίες επικεντρώθηκαν στις εξής θεματικές ενότητες: ασφάλεια, καθημερινότητα, εξωστρέφεια και νέα γενιά. Στο συνέδριο παρουσιάστηκε επίσης το πρόγραμμα ψηφιακού μετασχηματισμού της Νέας Δημοκρατίας, με στόχο να γίνει ένα πιο σύγχρονο κόμμα.

Το Συνέδριο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 8 Μαΐου με την ομιλία του πρωθυπουργού και αρχηγού της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δείτε επίσης:

Ρεπορτάζ: Γεωργία Σκιτζή | ΕΡΤ

 

www.ertnews.grΠηγή ert.gr