1. Οταν μαγειρεύετε ζυμαρικά, προσθέστε στο νερό λίγο ελαιόλαδο για να μην κολλήσουν.

2. Ρυθμίστε το μέγεθος του αλεσμένου πιπεριού, χαλαρώνοντας ή σφίγγοντας το παξιμάδι από τον μύλο.

3. Μόλις βάλετε τα μπιφτέκια σας στο γκριλ, το μυστικό είναι να τα «ενοχλείτε» όσο το δυνατόν λιγότερο. Όσο πιο πολύ τα πειράζετε και τα γυρίζετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να τα χαλάσετε.

4. Για να βγάλετε τον χυμό από το λεμόνι, πρέπει πρώτα να το τρίψετε στον πάγκο της κουζίνας και μετά να το στίψετε.

5. Οταν θέλετε να μαγειρέψετε πατάτες, πρέπει να τις βράζετε με την φλούδα τους και ύστερα να τις ξεφλουδίζετε όταν είναι πολύ ζεστές.

6. Ξεφλουδίστε γρήγορα το ακτινίδιο χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι.

7. Κάντε τα φρούτα να ωριμάσουν γρηγορότερα, βάζοντάς τα σε μια καφέ χάρτινη σακούλα με μια μπανάνα.

8. Όταν τσιγαρίζετε το σκόρδο, προσθέστε μια πρέζα αλατιού στο ξύλο κοπής για να το ψιλοκόψετε καλύτερα. 

9. Τελειώστε την ομελέτα σας με κρεμ φρες για να μην παραψηθεί. 

10. Βάλτε το τυρί στην κατάψυξη για 10 λεπτά, πριν το τρίψετε στον τρίφτη.

11. Ξεπλύνετε τα χέρια σας με χυμό λεμονιού μετά από κοπή καυτών πιπεριών για να απαλλαγείτε από το κάψιμο.

12. Γρήγορα ξεφλουδίστε ένα ολόκληρο σκόρδο σπάζοντας το και κουνώντάς το ανάμεσα σε δύο σκεύη. 

Διαβάστε επίσης: Ενα ελληνικό στη λίστα με τα χειρότερα πιάτα που έχει δοκιμάσει ο Γκόρντον Ράμσεϊ

Τζακ Ράμσεϊ -Ο γιος του Γκόρντον Ράμσεϊ είναι 18 ετών και μοιάζει απίστευτα στον πατέρα του



Πηγή:bovary.gr