Για το επόμενο βήμα στη σχέση τους φαίνεται πως είναι έτοιμοι η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας.

Η «γαλάζια» πολιτικός και ο δημοφιλής μουσικός όχι μόνο δεν κρύβουν τον έρωτά τους, αλλά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας Παραπολιτικά, σκέφτονται να συγκατοικήσουν στο κέντρο της Αθήνας.

Αυτή την περίοδο βρίσκονται στις Σπέτσες, όπου ο Μ. Μάτσας διαθέτει εξοχική κατοικία, και απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, η αγάπη τους για την Τέχνη και τον πολιτισμό είναι τόσο μεγάλη, που μέχρι τώρα έχουν βρεθεί δύο φορές στην Επίδαυρο, για να απολαύσουν αγαπημένες παραστάσεις.

Η πρώτη ήταν στις 17 Ιουλίου, όταν έφτασαν στο αρχαίο θέατρο για να παρακολουθήσουν τον κορυφαίο βιολονίστα Λεωνίδα Καβάκο, που ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο έργα του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, σε μια συναυλία που αποτέλεσε ορόσημο στην ιστορία των Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου. Η δεύτερη ήταν πριν από λίγες ημέρες στους «Πέρσες», όπου ο μουσικός και η πολιτικός της Νέας Δημοκρατίας έφτασαν στο αρχαίο θέατρο μαζί και πόζαραν αγκαλιά στους φωτογράφους. Μάλιστα, φρόντισαν να λάβουν και όλα τα… προαπαιτούμενα, λόγω του κορονοϊού, μέτρα, αφού και οι δύο φορούσαν προστατευτικές μάσκες.

«Ισχύει ότι όταν πρωτογνωριστήκαμε με τον Μίνωα Μάτσα εκείνος δεν γνώριζε ποια είμαι. Μόλις είχα παρακολουθήσει μια παράσταση, όπου εκείνος είχε γράψει τη μουσική», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η κ. Κεφαλογιάννη και είχε προσθέσει: «Οταν μας σύστησαν, θέλησα να του δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά του. Θυμάμαι ότι με ρώτησε με τι ασχολούμαι. Εξεπλάγην προς στιγμής, αλλά γρήγορα αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για έναν γνήσιο καλλιτέχνη, που δεν έχει μεγάλη σχέση με τα κοινά. Αυτό κρύβει πάντα τη δική του γοητεία. Η ανθρώπινη επαφή που είναι πέρα και πάνω από επαγγελματικές ιδιότητες και ταμπέλες αποδεικνύεται ενδιαφέρουσα».

Οσοι γνωρίζουν καλά την κ. Κεφαλογιάννη υποστηρίζουν πως δεν την έχουν ξαναδεί τόσο ερωτευμένη και ευτυχισμένη, αφού στο πλευρό του γοητευτικού μουσικού βρήκε τον ιδανικό σύντροφο.

Οι ίδιοι κύκλοι σημειώνουν ότι ο Μίνωας θαυμάζει την Ολγα τόσο για την προσωπικότητά της όσο και για τη δυναμικότητά της, αφού είναι μια πολιτικός που έχει αποδείξει, εδώ και πολλά χρόνια, τις δυνατότητές της και την αποτελεσματικότητά της. Το ζευγάρι, πάντως, κρατάει χαμηλούς τόνους και γενικότερα αποφεύγει να μιλά για την προσωπική του ζωή.





Πηγή:tlife.gr