Από τότε που δημιουργήθηκε, το TikTok έχει αναδειχθεί σε τεράστια πηγή beauty tips. Πολλά από αυτά είναι θαυματουργά και κάποια δεν ισχύουν. Το πιο πρόσφατο που έγινε viral προήλθε από μια user του TikTok, την @sierrastyles η οποία ανέβασε ένα βίντεο και μας δείχνει πώς βάζοντας μια ωμή πατάτα πάνω στο σπυράκι της εκείνο εξαφανίζεται.

Πάτησε play παρακάτω…

 

@sierrastylessShare to save a life…😲 ##fyp ##skincare ##acne ##stress ##stayhomestaystrong ##keepingbusy ##xyzbca ##remedy ##yourewelcome ##girlcode ##girlsoftiktok♬ original sound – sierrastyless

Ρωτήσαμε την δερματολόγο Φωτεινή Μπαγεώργου να μας πει τι ισχύει και τι όχι και ιδού τι μας απάντησε: «Υπάρχουν κάποιες αναφορές ότι η πατάτα βοηθάει στην ακμή και στα dark spots, ωστόσο καμία δεν έχει τεκμηριωθεί επιστημονικά ή καταγραφεί. Πρόκειται για υποθέσεις και μαρτυρίες στο internet! Άρα, καλό είναι να το αποφύγουμε καθώς μπορεί να προκαλέσει φωτοαλλεργίες, ερεθιστική δερματίτιδα, αλλεργίες, πρήξιμο, έντονη φαγούρα μέχρι και αναφυλαξία. Επίσης, ενισχύει την αλλεργία στο λάτεξ και όλα αυτά επειδή είναι φυτό και περιέχει και μια ουσία, την πατατίνη».

Άρα, μπορείς να χαζέψεις και πάλι το παραπάνω βίντεο ΑΛΛΑ όχι και να το δοκιμάσεις!

 





Πηγή:tlife.gr