Η έναρξη του Big Brother της νέας εποχής είναι πια γεγονός! Ο Χάρης Βαρθακούρης καλησπέρισε τους τηλεθεατές του reality το βράδυ της Παρασκευής και τους σύστησε τους 17 παίκτες που κατάφεραν να μπουν μέσα στο σπίτι και θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες. Έχοντας στο πλευρό του τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος επέστρεψε στη τηλεόραση ύστερα από αρκετά χρόνια απουσίας, υποδέχτηκαν έναν – έναν τους παίκτες του Μεγάλου Αδελφού.

Η πρώτη παίκτρια που πάτησε το πόδι της στο εκπληκτικό σπίτι του Big Brother ήταν η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή. Η 31χρονη ηθοποιός, που έχει μεγαλώσει στη Νότια Αφρική και τα τελευταία χρόνια έχει μετακομίσει στην Ελλάδα, ενθουσιάστηκε με την είσοδό της στο σπίτι και δεν έκρυψε στιγμή τη μεγάλη χαρά της. Η ίδια ασχολείται συγχρόνως με το modeling και δηλώνει naked model.

Απόλυτα απελευθερωμένη από κοινωνικά στερεότυπα, στέλνει το δικό της μήνυμα που δεν είναι άλλο από το μήνυμα της είναι “body positivity”. Ενθουσιώδης, κοινωνική και χαμογελαστή, δεν ξεχνάει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από το στεφθεί νικήτρια του Big Brother.

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή διαθέτει το δικό της προφίλ στο Instagram και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορες φωτογραφίες από τη ζωή της. Περήφανη για την εμφάνισή της η 31χρονη ηθοποιός δεν διστάζει να δημοσιεύσει σέξι φωτογραφίες της υποστηρίζοντας μέχρι τέλος το “body positivity”.

Δες φωτογραφίες:

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή αναμένεται να μας απασχολήσει τους επόμενους μήνες μέσα από το σπίτι του Big Brother.





Πηγή:tlife.gr