Ως δικηγόρος των Σεβαστών, στις Άγριες Μέλισσες ο Γιάννης Νταλιάνης μέσα από το ρόλο του πολέμησε για να πετύχει την καταδίκη της Λενιώς. Ο καταξιωμένος ηθοποιός, ο οποίος έχει σπουδαίες περγαμηνές στο θέατρο επέστρεψε στην τηλεόραση 13 χρόνια, μετά τη συμμετοχή του, στην τηλεοπτική σειρά του Mega ”Ίχνη”.

Στο ευρύ κοινό, λίγοι γνώριζαν, μέχρι σήμερα πως ο ηθοποιός είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Μαριλίτα Λαμπροπούλου και έχουν δημιουργήσει μία ευτυχισμένη οικογένεια. Την όμορφη ηθοποιό, είχαμε γνωρίσει πριν από αρκετά χρόνια, μέσα από την τηλεοπτική σειρά “Εραστής Δυτικών Προαστίων” στην οποία πρωταγωνιστούσε με τον Αλέξη  Γεωργούλη. Ωστόσο μετά αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, έκανε οικογένεια και αφοσιώθηκε στα παιδιά. Αργότερα, επέστρεψε στο θεατρικό σανίδι κάνοντας δουλειές με τον σύζυγό της, Γιάννη Νταλιάνη, ο οποίος είναι σκηνοθέτης και ηθοποιός.

Ο Γιάννης Νταλιάνης  γνώρισε την όμορφη ηθοποιό στα γυρίσματα της αστυνομικής σειράς “Ίχνη” που προβλήθηκε από το Mega το 2007. Η επαγγελματική συνεργασία έφερε τους δύο καλλιτέχνες πιο κοντά και η συμπάθεια και η χημεία που είχαν μεταξύ τους, εξελίχθηκε σε μία τρυφερή προσωπική σχέση. Το ζευγάρι δημιούργησε μία ευτυχισμένη οικογένεια αποκτώντας δύο παιδιά, δύο υπέροχες κόρες.

Μάλιστα, ο Γιάννης Νταλιάνης, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Στη Φωλιά των Κου Κου” είπε χαριτολογώντας πως η απήχηση που έχουν οι Άγριες Μέλισσες, στο κόσμο είναι κάτι πρωτόγνωρο και πως εκείνος, όπως αποκάλυψε στην Δήμητρα Καλφούντζου, “δεν μπορεί πλέον να πάρει ούτε τα παιδιά του από το σχολείο, καθώς τον αναγνωρίζουν”.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης είναι μαζί εδώ και 13 χρόνια, μοιράζονται όνειρα, ανησυχίες, αγωνίες για τη δουλειά, ωστόσο το πρόσημο είναι θετικό, αφού το αγαπημένο ζευγάρι έχει βρει τους δικούς του κώδικες επικοινωνίας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η όμορφη και γλυκιά ηθοποιός σε συνέντευξη της, πριν από έναν χρόνο, είχε μιλήσει για τον σύζυγό της, Γιάννη Νταλιάνη περιγράφοντας πώς είναι να συνεργάζονται στο θεατρικό σανίδι. Ως σκηνοθέτης, ο Γιάννης Νταλιάνης έχει δουλέψει, αρκετές φορές, με την σύζυγό του και την έχει καθοδηγήσει σκηνοθετικά αλλά έχει συμβεί και το αντίστροφο όπως ανέφερε η 46χρονη ηθοποιός στο site Δυτικές Ματιές.

Ο Γιάννης Νταλιάνης είναι ο σύζυγός σας. Πως είναι η εμπειρία να σκηνοθετείτε τον σύζυγό σας και πόσο εύκολο είναι ένα ζευγάρι να βρίσκεται στην ίδια παράσταση.
Θα σας έλεγα ότι είναι πάρα πολύ δημιουργικό, γιατί μιλάμε την ίδια γλώσσα, θεατρικά. Το δοκιμάσαμε μία φορά και για αυτό το κάνουμε ξανά. Το ίδιο κάναμε και στο «Ένα φεγγάρι για τους καταραμένους». Βέβαια δεν το διαχειριζόμαστε ως ζευγάρι. Είμαστε ομάδα, και προσπαθούμε να διαχωρίζουμε τη δουλειά, από τα προσωπικά μας.


Μάλιστα στην ίδια συνέντευξη η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ανέφερε πως ως ζευγάρι κρατούν ισορροπίες αφήνοντας έξω από το σπίτι τους, τα προβλήματα της δουλειάς.

Στο παρελθόν έχουν υπάρξει αρκετά παραδείγματα, που τέτοιες συνεργασίες ήταν γεννήτριες παρεξηγήσεων.
Αυτό είναι επικίνδυνο, για αυτό, διαχωρίζουμε την πρόβα από το σπίτι.
Είναι εύκολο αυτό;
Ε, καμιά φορά μπορεί να υπάρξουν παρατράγουδα, αλλά προσπαθούμε να τα βάζουμε αυτά τα όρια, ότι τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν και να κάνεις πρόβα στο σπίτι σου δεν είναι ό,τι καλύτερο.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου αναφερόμενη στα παιδιά τους είπε στην ίδια συνέντευξη:
Τα παιδιά ζουν τις ζωές τους κανονικά, με μας, με τους φίλους τους, με τις δραστηριότητές τους και δε νομίζω πως τα επηρεάζει η δουλειά μας αρνητικά. Άλλωστε, δεν έχουμε διάθεση να εκθέσουμε τα παιδιά σε όλο αυτό, να μας βλέπουν στις τηλεοράσεις, ή από δω και από εκεί.

Ο Γιάννης Νταλιάνης συνεχίζει τις προετοιμασίες για τις θεατρικές παραστάσεις όπου θα συμμετάσχει φέτος τον χειμώνα. Πρώτα, στον «Γιούγκερμαν», την επιτυχημένη παράσταση του έργου του Καραγάτση που θα επαναληφθεί για λίγες ημέρες, στο θέατρο Πορεία και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming, και κατόπιν στην «Κληρονομιά» του Μαριβό στο “Από Μηχανής Θέατρο”, όπου θα σκηνοθετήσει την γυναίκα του, Μαριλίτα Λαμπροπούλου.



Πηγή:tlife.gr