Ο χειμώνας φέρνει κρύο και μερικές φορές φέρνει και πεσμένη διάθεση, που μεταφράζεται με μονόχρωμα, σκούρα σύνολα. Γκρι και μαύρο είναι στην πρώτη θέση των επιλογών μας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ντύνεστε βαρετά και αδιάφορα.

Τα χρώματα είναι για όλο τον χρόνο και όλες πρέπει να τα φοράμε, διότι σύμφωνα με έρευνες φτιάχνουν την διάθεση και μας δείχνουν πιο όμορφες. Και ειδικά φέτος το έχουμε περισσότερο ανάγκη.

Αν παρατηρήσετε  στο διαδίκτυο, τα στιλάτα κορίτσια, δεν σταματούν να φοράνε χρωματιστά σύνολα όλο τον χρόνο ακόμη και τώρα που η θερμοκρασία πέφτει κάθε μέρα και πιο πολύ! Βεβαίως τα χρώματα που επιλέγουν για τον χειμώνα είναι άλλη παλέτα από του καλοκαιριού και οι συνδυασμοί που κάνουν είναι πολύ κομψοί και ισορροπημένοι!

Υπάρχουν κάποια χρώματα που δίνουν πάντα μία ωραία σοφιστικέ εικόνα στην εμφάνιση μας, καθώς και συνδυασμοί που τονίζουν την κομψότητα. Τι πρέπει να προσέχεις και τελικά ποια είναι τα χρώματα που πρέπει να φοράς μέσα στον χειμώνα ώστε να είσαι στιλάτη;

Ένα style class με εμφανίσεις που έχουν τα πιο κομψά χρώματα της σεζόν και απογειώνουν τα σύνολα των it girls! Απόλαυσε το και τολμήστε και εσείς μία χρωματιστή στιλάτη εμφάνιση!

@anoukyve

To καφέ φέτος έκανε δυναμική εμφάνιση και όπως ήδη σου έχουμε γράψει είναι το χρώμα της σεζόν. Συνδυάζεται μόνο του σε total σύνολο αλλά δείχνει κομψό με μπεζ πανωφόρια που το αναδεικνύουν άψογα.

@anoukyve

Το powder pink δίνει στα σύνολα που το συνδυάζεις ένα chic αποτέλεσμα ενώ ταιριάζει φίνα με γκρι παντελόνια που σίγουρα έχεις αρκετά στα χειμερινά σου.

@carodaur

Pastel κίτρινο που ταιριάζει άψογα με τα καφέ χειμερινά σου αξεσουάρ και δίνει στην εικόνα σου μία φίνα αίσθηση, ενώ κολακεύει και τις ξανθές και τις καστανές επιδερμίδες.

@leoniehanne

Γαλάζιο μέσα στον χειμώνα, ναι. Φέτος το είδαμε πολύ και αυτό γιατί αυτό το κομψό χρώμα αναβαθμίζει αμέσως το look. Αν φοβάσαι να το βάλεις η πιο safe επιλογή είναι με μπεζ παντελόνι για αρχή.

@leoniehanne

Τερακότα: ένα χρώμα που μας φέρνει καλοκαίρι στο μυαλό αλλά ένα χειμερινό πανωφόρι σε αυτό το χρώμα δίνει αμέσως κομψό αέρα στην εμφάνιση σου.

@monikh

Λευκό, κλασικό αγαπημένο, αλλά πάντα σε άψογη κατάσταση αν θες να έχεις κομψό αποτέλεσμα διότι το λευκό πρέπει να είναι λαμπερό για να δείξει όμορφο.

@mercer7official

Οff white, λευκό που έχει μέσα γκρι και είναι λίγο γκρίζο αλλά σίγουρα θα δώσει extra λάμψη στην εμφανίσεις που θα το σετάρεις.

@mercer7official

Στα zoom call το γκρι είναι το πιο κομψό χρώμα που μπορείς να βάλεις και αν προσθέσεις και φίνα χρυσά κοσμήματα έχεις μία κομψή εμφάνιση που θα ξεχωρίσει.

@mercer7official

Camel, αυτό το σοφιστικέ χρώμα είναι ψηλά και τον χειμώνα και ειδικά σε παλτό ή σε κουστούμια. Αποτελεί εγγύηση κομψότητας.

@naaomiross

Ροζ, αναπάντεχο για τον χειμώνα αλλά αν το συνδυάσεις με berry έχεις μία εικόνα που θυμίζει fashionista.

@naaomiross

Πράσινο, φέτος το βλέπουμε πολύ σε πουκάμισα αλλά και φορέματα. Δοκίμασε το και δώσε στην εμφάνιση σου το αποτέλεσμα που σίγουρα θα χαρακτηρίζεται από κομψότητα.



Πηγή:tlife.gr