Είμαι beauty editor που σημαίνει ότι από τα χέρια μου περνάνε δεκάδες προϊόντα καθημερινά και άλλα τόσα αρώματα. Να, όμως, που κάποια από αυτά τα δεκάδες αμέσως αποκτούν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

Αυτό ακριβώς συνέβη μια εβδομάδα περίπου πριν, όταν η Korres κυκλοφόρησε το πρώτο φιλμ για το λανσάρισμα του αρώματος Morning Mimosa, αποτέλεσμα συνεργασίας του Βασίλη Κεκάτου και του Αντώνη Φωνιαδάκη (φρέσκαρε τη μνήμη σου εδώ). Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε πριν λίγο με την κυκλοφορία των δύο επόμενων φιλμ που έφεραν την υπογραφή των δύο διεθνώς αναγνωρισμένων δημιουργών. Ή για να στο θέσω πιο απλά: όταν είδα αυτά τα φιλμ (θα τα δεις παρακάτω) ήθελα να φορέσω τα αρώματα την ίδια στιγμή!

Press play

Το Apothecary Wild Rose (το άρωμα που θα περάσω μαζί του όλο το φθινόπωρο) φέρει στην καρδιά του το αιώνιο σύμβολο της αγάπης στην αγνότερη μορφή του. Λέγεται ότι άρωμα χωρίς τριαντάφυλλο είναι σχεδόν τόσο αδιανόητο, όσο ένα ειδύλλιο χωρίς φιλί. Αυτό το φιλί που σε 50’’ εγκλώβισε ο φακός του Βασίλη Κεκάτου, συλλαμβάνοντας την έννοια της ένωσης και της έλξης μέσα από τη νωχελική, απόλυτα αισθαντική κίνηση σκοτεινών μορφών που ενορχηστρώνει ο Αντώνης Φωνιαδάκης.

Στο film που ενώνεται με το νέο άρωμα Oceanic Amber, ένα ανδρικό κορμί στροβιλίζεται μέσα από τα γαλάζια νερά – πρωτόγονη ομορφιά, σα μία αρσενική εκδοχή της Αφροδίτης που ισορροπεί τέλεια τη δύναμη με την ευγένεια, όπως αυτό το άρωμα ενώνει με μαεστρία την αίσθηση του ξύλου, με το αλάτι και το δροσερό νερό. Ερωτισμός + δύναμη, άνδρας + γυναίκα, άνθρωπος + φύση. To Άρωμα ενώνει.

 

Η 4η κινηματογραφική στιγμή θα αποκαλυφθεί 26 Οκτωβρίου. Stay tuned!



Πηγή:tlife.gr