Τέλος από το Big Brother μετά το τσουνάμι των αντιδράσεων. Με αρκετές ώρες καθυστέρηση από την ώρα που χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τα όσα είπε ο παίκτης σε live streaming μέσα από την ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ η παραγωγή κάλεσε τον Αντώνη Αλεξανδρίδη στο δωμάτιο επικοινωνίας και του είπε πως στην κουβέντα που είχε με συγκατοίκους του «ακούστηκαν απόψεις απαράδεκτες και άκρως καταδικαστέες.

Σε ερώτηση από τον Big Brother μάλιστα αν έχει ασκήσει ποτέ βία σε γυναίκα ο Αντώνης Αλεξανδρίδης είπε «ποτέ». Συγκεκριμένα ο παίκτης του reality του ΣΚΑΙ είχε πει ότι: «Με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό».

Click4more Τσουνάμι οργής για το Big Brother και το σχόλιο για βιασμό! Ηχηρή παρέμβαση Πέτσα

Στη συνέχεια το πρόσωπο της παραγωγής που συνομιλούσε με τον παίκτη είπε «η βία κατά των γυναικών αποτελεί επαίσχυντη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πράξη ηθικά και ποινικά κολάσιμη. Τέτοιες τοποθετήσεις υπέρ της σεξουαλικής βίας υπονομεύουν τα θεμελιώδη δικαιώματα της γυναίκας στην κοινωνία μας. Οι κανόνες του Big Brother δεν επιτρέπουν τέτοιου είδους τοποθετήσεις. Αντώνη, σε αυτά τα θέματα δεν χωρά πλάκα».

Ο Αλεξανδρίδης “απολογήθηκε” λέγοντας πως «δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έφτασα σε αυτό το σημείο χωρίς να το θέλω. Δεν μπορώ να το χωνέψω, με τον εαυτό μου τα βάζω. Δεν έχω μεγαλώσει με τέτοιες αρχές. Έχω καλή οικογένεια, έχω παιδεία. Δεν έχω μεγαλώσει ούτε σε στάβλο, ούτε σε οικογένεια με βία, ούτε έχω προκαλέσει κάτι. Και αισθάνομαι ντροπή προς αυτό το θέμα και θα είναι δύσκολο να το ξεπεράσω. Φυσικά πρέπει να σκέφτεσαι πριν να μιλάς. Το έχω καταλάβει, το έχω κατανοήσει. Δεν έχω κατέβει από κάνα βουνό. Και ούτε είμαι 15 χρονών να μην μπορώ να ελέγξω αυτό που θα πω». 

Στη συνέχεια από την παραγωγή του είπαν: «Αντώνη στο ξαναλέω, σε αυτά τα θέματα δεν χωράει πλάκα. Η τελική μου απόφαση είναι να αποχωρήσεις άμεσα από το σπίτι»!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=YU6JPxNq_Rc?feature=oembed&w=900&h=506]

Έτσι μετά από όσα είπε στο Big Brother και τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να διώξει τον παίκτη από το ριάλιτι.
 

To άρθρο Τέλος από το Big Brother ο Αντώνης Αλεξανδρίδης – Η απολογία για τα χυδαία σχόλια για βιασμό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .



Πηγή:newsit.gr