Στη φυλακή ο Α. Φλώρος με απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Ευβοίας

Επιστρέφει στη φυλακή ο Αριστείδης Φλώρος, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε 21 χρόνια κάθειρξη για την υπόθεση της Energa. 

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, το Συμβούλιο Εφετών Εύβοιας έκανε δεκτή την έφεση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Εύβοιας, εναντίον του βουλεύματος, με το οποίο αποφυλακίστηκε πρόσφατα ο 39χρονος για λόγους υγείας.

Με το διατακτικό του βουλεύματος που εξέδωσε το δικαστικό συμβούλιο ακυρώνεται το βούλευμα αποφυλάκισης και διατάχθηκει η σύλληψή του 39χρονου επιχειρηματία. Ο προιστάμενος της Εισαγγελίας εφετών Ευβοίας διαβίβασε το διατακτικό στη ΓΑΔΑ και η προσαγωγή του Άρη Φλώρου μετατράπηκε σε σύλληψη, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα απο την αστυνομία.

Έτσι ο 39χρονος επιχειρηματίας θα επιστρέψει στις φυλακές καθώς έχει καταδικαστεί για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης των εταιρειών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος Energa – Hellas Power, σε κάθειρξη 21 ετών.

Την ίδια ώρα, έγγραφο της διοικήτριας του «Ευαγγελισμού» αναφέρει ότι η γνωμάτευση για τον επιχειρηματία φέρει ανυπόστατη σφραγίδα, ενώ την επανεξέταση της αποφυλάκισης του κατηγορουμένου είχε ζητήσει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, καθώς έκρινε ότι η πιστοποίηση για το ποσοστό αναπηρίας του δεν είναι θεμελιωμένη και δεν πείθει.

Η γνωμάτευση για την υπνική άπνοια είναι πλαστή, και δεν αποδεικνύεται από την ΗΔΙΚΑ η συνταγογράφηση φαρμάκων που υποτίθεται ότι ελάμβανε ο κ.Φλώρος για τις άλλες παθήσεις, κατήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Πηγές: Α’ Πρόγραμμα, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετική είδηση: Στη ΓΑΔΑ ο Αρ. Φλώρος – Ασκήθηκε έφεση στο βούλευμα αποφυλάκισής του (video)

www.ert.gr



Πηγή ert.gr