Ρεκόρ συμμετοχών στην «Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου»

Περισσότερα από 300 ελληνικά e Shops συμμετέχουν στην Eβδομάδα Hλεκτρονικού Eμπορίου που ξεκίνησε  και  διοργανώνει ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A.) για έκτη συνεχή χρονιά.

Η εβδομάδα εορτασμού θα διαρκέσει από την Δευτέρα 4 έως την Δευτέρα 11 Μαρτίου και φέτος έχει διευρυμένες δράσεις και έντονη επικοινωνία προς τον τελικό καταναλωτή.

Κατά την διάρκεια της Εβδομάδας, πάνω από 300+ ελληνικά eShops θα προσφέρουν ελκυστικές προσφορές, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιούνται εκπαιδεύσεις σχετικά με ασφάλεια συναλλαγών, online πληρωμές , προσωπικά δεδομένα και δικαιώματα καταναλωτή από το ELTRUN.

Για πρώτη φορά στην εβδομάδα θα συμμετάσχουν και οι τράπεζες που θα παρέχουν επιπλέον εκπτώσεις μέσω των προγραμμάτων επιβράβευσης.

Η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή .

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την τελευταία μελέτη του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του ΟΠΑ, φέτος αναμένεται περίπου 4 εκατομμύρια Έλληνες να αγοράσουν online προϊόντα/υπηρεσίες, ενώ η συνολική αξία των αγορών τους εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 5 δισ. ευρώ.

 

Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ert.gr



Πηγή ert.gr