Στην εκπομπή Live News μίλησε η γνωστή γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη, αναφορικά με το άνοιγμα των γυμναστηρίων στις 15 Ιουνίου, και το πώς θα γίνει και για την ίδια η επιστροφή στην κανονικότητα στο στούντιο γιόγκα που έχει.

«Αρκετοί από εμάς κάναμε Skype, προσπαθούσαμε να βοηθήσουμε με αυτόν τον τρόπο και τον κόσμο, αλλά και να λειτουργήσουμε όσο μπορούμε τη δουλειά μας. Ήταν αρκετά δύσκολα τα πράγματα. Ωστόσο το γεγονός ότι ανοίγουν νωρίτερα τα γυμναστήρια νομίζω ότι είναι μια σωστή επιλογή», σημείωσε η κ. Πασχάλη.

«Από εδώ και στο εξής νομίζω ότι αν προσέχει ο καθένας κυρίως για τον εαυτό του θα έχουμε ένα ομαδικό αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι αυτό ισχύει για τα γυμναστήρια και για τα πάντα. Είμαστε κοντά όπου και να πηγαίνουμε. Αν βεβαιωθούμε ότι είμαστε καλά και υγιείς, τότε δεν θα υπάρχει και πρόβλημα», πρόσθεσε η ίδια.

«Εγώ έχω στούντιο γιόγκα. Ούτως ή άλλως υπάρχει η υγιεινή. Δεν φοράμε παπούτσια, λέω στους μαθητές μου να έχουν το δικό τους στρώμα. Ανέκαθεν έπρεπε να πλένουμε τα χέρια μας όταν πιάνουμε βάρη, να έχουμε τη δική μας πετσέτα. Πάντα έπρεπε να τα προσέχουμε αυτά, τώρα υπάρχει ένας λόγος παραπάνω», κατέληξε η κ. Πασχάλη.

Πηγή: Live News





Πηγή:tlife.gr