Προβάδισμα πρόκρισης για Ντόρτμουντ και Πόρτο

Προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League απέκτησαν η Ντόρτμουντ και η Πόρτο. Η Μπορούσια νίκησε με ανατροπή στο πρώτο μέρος στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» την Σεβίλη με 3-2, ενώ η Πόρτο με δύο γρήγορα τέρματα στις αρχές κάθε ημιχρόνου προηγήθηκε της Γιουβέντους που παραμένει πάντως στο παιχνίδι της πρόκρισης (2-1).

Αναλυτικά:

Πόρτο-Γιουβέντους 2-1

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το παιχνίδι η Πόρτο απέναντι στη Γιουβέντους καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο Ταρεμί έβαλε μπροστά στο σκορ τους «Δράκους». Ίδιο ακριβώς σκηνικό και στην έναρξη του δευτέρου μέρους όπου ο Μαρέγκα στο 46’ πέτυχε το 2-1 για την Πόρτο η οποία απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στη Γιουβέντους. Για την Μεγάλη Κυρία μείωσε στο 82΄ο Κιέζα και της δίνει ελπίδες πρόκρισης στη ρεβάνς.

Σεβίλη-Ντόρτμουντ 2-3

Ο Σούσο στο 7ο λεπτό έβαλε μπροστά στο σκορ την Σεβίλη, όμως η αντίδραση της Ντόρτμουντ ήταν άμεση καθώς πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο πέτυχε την απόλυτη ανατροπή και έβαλε τις βάσεις για μια άνετη πρόκριση. Ο Νταχούντ στο 19’ ισοφάρισε για τους Γερμανούς που πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 3-1 υπέρ τους με τα δύο τέρματα του Χάαλαντ που ακολούθησαν στο 27’ και στο 43’. Ο Ντε Γιονγκ στο 84’ μείωσε για την Σεβίλη στο τελικό 2-3.

www.ert.gr



Πηγή: ert.gr