Τέλος Αυγούστου και οι περισσότερες έχετε επιστρέψει από τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Λίγο πριν μπει το φθινόπωρο και έρθει αυτή η μεταβατική περίοδος κατά την οποία δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε, αναρωτιόμαστε ποια κομμάτια είναι ακόμα νωρίς να φορεθούν και για ποια έχει έρθει η ώρα να μπουν στα πάνω ράφια της ντουλάπας μας. 

Επιπλέον, οι γάμοι του Σεπτεμβρίου μας μπερδεύουν λιγάκι σε στιλιστικό επίπεδο. Θα χρειαστούμε σίγουρα ένα ελαφρύ πανωφόρι, οφείλει, όμως, να είναι stylish.

Κατά την επιστροφή στο γραφείο, από την δύσκολη θέση θα μας βγάλει ένα κομψό τζιν παντελόνι.

Αυτά και άλλα πολλά σας απασχολούν τη νέα σεζόν.

Οι ερωτήσεις γι’ αυτή την εβδομάδα:

Χ.Κ: Πελαγία μου γεια σου. Ερώτηση: Θέλω να αγοράσω ένα τζιν για το χειμώνα. Είναι ακόμα της μόδας τα τζιν με σκισίματα ή να πάρω ένα κλασικό; Τι μου προτείνεις;

Kαλησπέρα. Tην περίμενα πως και πως αυτή την ερώτηση γιατί θέλω να πούμε μερικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις το σωστό τζιν. 

Θα σου πρότεινα να πάρεις ένα κλασικό, χωρίς ξεβάμματα, χωρίς σκισίματα, αλλά όχι με 20 ευρώ. Προσπάθησε να επενδύσεις σε ένα πιο καλής ποιότητας και εφαρμογής. 

Θα σου πρότεινα Lee και Wrangler για την εξαιρετική ποιότητα και την εφαρμογή, όπως και τα αγαπημένα μου Sandro (στις εκπτώσεις 100 ευρώ) αλλά και τα J Βrand ως κλασικά γυναικεία και πάντοτε υπέροχα.

Μη σε φρικάρει η ιδέα του να ψωνίσεις τζιν online, προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη στις οδηγίες που παρέχει το κάθε site και να μετρηθείς σωστά. 

Όταν βλέπεις ένα τζιν και είναι 100% βαμβάκι σημαίνει ότι δεν έχει ελαστικότητα άρα είναι πολύ πιθανό να σου πέσει στενό στο νούμερό σου. Στα vintage levis 505 που είναι μια παραλλαγή του 501, αγοράζω 31, αλλά στα νέα 501 σε eshops είμαι 28 και μου είναι άνετο.

Στην αγορά του τζιν να προσέξεις οι τσέπες πίσω να είναι μεγάλες και σχετικά κοντά γιατί αλλιώς μεγαλώνουν τα οπίσθια μας (και δεν εννοώ με την καλή έννοια, τα πλαταίνουν).

Σχετικά με τα ξεβάμματα δημιουργούν μια καμπύλη στο πόδι κάνοντάς το να φαίνεται μεγαλύτερο όχι μακρύτερο όπως τα πιο σκούρα παντελόνια.  

SIMON MILLER, Net-a-Porter



Πηγή:bovary.gr