Ο Γιώργος Μαυρίδης τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε σχέση με την ψυχολόγο Κρίστη Καθάργια και οι δυο τους είναι full in love! Πριν από ένα μήνα, μάλιστα, ο tattoo artist και παρουσιαστής έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, η οποία του είπε φυσικά το πολυπόθητο «ναι» .

Ωστόσο, όλο αυτό το διάστημα, ο Γιώργος Μαυρίδης δεν είχε μιλήσει ανοιχτά για τα νέα δεδομένα στην προσωπική του ζωή, ούτε είχε κάνει κάποια σχετική ανάρτηση στα social media, όπου είναι πολύ ενεργός.

Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι χθες που είδαμε να δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια selfie με την καλή του, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την ημέρα που έσωσαν την Τσίχλα, ένα κακοποιημένο σκυλάκι, την φρόντισαν μαζί και έγινε γρήγορα εντελώς καλά.

Το ζευγάρι ποζάρει χαμογελαστό στον φακό από την παραλία, έχοντας ανάμεσά τους την Τσίχλα, αλλά και την Μόλυ.

«Ένα χρόνο πριν, μπήκε στην ζωή μας η Τσίχλα. Περάσαμε τόσα πολλά μαζί, παλέψαμε, κουραστήκαμε και τελικά κερδίσαμε! 10 χειρουργεία, αμέτρητα φάρμακα, ατελείωτα ξενύχτια και απέραντη αγάπη μεταμόρφωσαν αυτό το πλάσματακι στην ψυχή της οικογένειας μας! Σήμερα είναι μια ξεχωριστή επέτειος για εμάς!» , έγραψε χαρακτηριστικά.





Πηγή:tlife.gr