Ο διάσημος σχεδιαστής έχει ήδη δηλώσει ότι δεν θα εμφανιστεί στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης την προσεχή σεζόν. Τώρα λοιπόν ανακοινώνει τα σχέδια του και αποφάσισε να παρουσιάσει την νέα του συλλογή διαδικτυακά. Ο Kors θα δείξει καταρχήν την ολοκαίνουργια collection του στα μέλη του Τύπου στις 14 Οκτωβρίου, και στη συνέχεια στις 15 Οκτωβρίου στις 9 π.μ. θα παρουσιάσει μια πολυεπίπεδη ψηφιακή εμπειρία για το ευρύ κοινό.

Αν και  ο Κors ήταν από τους σχεδιαστές που παραδοσιακά εμφανίζονταν στην Εβδομάδα Μόδας στην Νέα Υόρκη, φέτος αποφάσισε να αλλάξει τα σχέδια του λόγο της πανδημίας και να προσαρμοστεί σε πιο …ευέλικτα πρότυπα έτσι θα παρουσιάζει μόνο 2 συλλογές τον χρόνο.

Κανένας από τους συνηθισμένους σχεδιαστές  που βλέπαμε στην Νέα Υόρκη  δεν πρόκειται να εμφανιστεί τον Σεπτέμβριο. Tory Burch, Ralph Lauren, Marc Jacobs και Tommy Hilfiger δήλωσαν όλοι ότι δεν θα συμμετέχουν φέτος ενώ η Gabriela Hearst, που ήταν ένα από τα ανερχόμενα αστέρια επιλέγει να εμφανιστεί στο Παρίσι αυτή τη σεζόν.

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης έχει μειωθεί επίσημα σε τρεις ημέρες από τις 14 Σεπτεμβρίου έως τις 16 Σεπτεμβρίου. Η πλειοψηφία των σχεδιαστών αναμένεται να πραγματοποιήσει εικονικές παραστάσεις και παρουσιάσεις.

Φωτογραφίες Splash

 





Πηγή:tlife.gr