Στην εκπομπή της Ηλιάνας ΠαπαγεωργίουPop up” και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ντάφλο παραχώρησε συνέντευξη ο πρώην σύντροφος της Μαριαγάπης από το GNTM, Διονύσης Κρεζίας. Το νεαρό μοντέλο επιβεβαίωσε το χωρισμό του από το μοντέλο του reality, απάντησε στα λεγόμενα της μητέρας της, ενώ αποκάλυψε ότι η φημολογούμενη σχέση της με τον Αιμιλιάνο είναι γεγονός. 

“Ήμουν το αγόρι της Μαριαγάπης από το GNTM. Αυτό που είπε η μητέρα της είναι αστείο. Πλατωνική και μετασχολική σχέση δεν υπάρχει. Είχαμε μία κανονική σχέση που δεν τέλειωσε όταν μπήκε στο παιχνίδι, όπως είπε. Όταν μπήκε στο παιχνίδι ήμασταν μαζί κανονικά, μετά τέλειωσε. Ήμασταν ένα σεβαστό διάστημα μαζί με την Μαριαγάπη. 

Η μητέρα της θέλει να την προστατέψει σίγουρα, να βγει μια σωστή εικόνα για την Μαριαγάπη. Είχαμε άριστη σχέση με την κυρία Κατερίνα. Με είχε βάσει σε μια διαδικασία να μην πιστέψω τα δημοσιεύματα και να την περιμένω.

Έχω έναν γνωστό, που πέρασε από το GNTM ως παίκτης, και μου επιβεβαίωσε τη σχέση της Μαριαγάπης με τον Αιμιλιάνο. Έχουν σχέση τα παιδιά. Εμένα δεν μου είπε ότι θέλει να χωρίσουμε επειδή τα έχει βρει μαζί της. Μου είπε να χωρίσουμε επειδή η σχέση μας έχει προβλήματα”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Διονύσης Κρεζίας.

 



Πηγή:tlife.gr