Σε ακριβώς ένα μήνα από τώρα και συγκεκριμένα στις 22 Ιουλίου ο οίκος Dior ανακοίνωσε ότι θα κάνει το πρώτο του show μετά την καραντίνα στην Puglia της Ιταλίας!Βεβαίως θα είναι χωρίς κοινό θα παρουσιαστεί οn line αλλά θα έχει όλη την προετοιμασία και ατμόσφαιρα των show του οίκου που ξεχωρίζουν πάντα!

O ίδιος ο Christian Dior ξεκίνησε την πρώτη του συλλογή λίγο μετά το τέλος του πολέμου είναι άρα στο dna του οίκου να ξεκινάει αμέσως μετά τις μεγάλες δυσκολίες!

Για την Μaria Grazia Chiuri  τίποτα δεν αγγίζει τα αισθήματα μόδας όσο ένα show και θέλει μέσα από αυτά πάντα να στέλνει μηνύματα και να έχουν ξεχωριστό ύφος πέρα από μια παρουσίαση συλλογής!Έτσι και τώρα θέλει με αυτή την κίνηση να δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και νέου ξεκινήματος μετά από όλο αυτό που πέρασε και κυρίως για την Ιταλία που είναι μία χώρα που πραγματικά είχε μεγάλες και πολλές απώλειες!

Η Maria Chiuri συμπλήρωσε ότι με τα show δίνεται εργασία και απασχόληση και σε πολύ ακόμη κόσμο όπως τώρα που θα συνεργαστεί με άτομα από την περιοχή της Ιταλίας για όλα τα τεχνικά ζητήματα προσφέροντας έτσι μία ανάσα στην τοπική οικονομία!

Ο οίκος Burberry επίσης ανακοίνωσε και αυτός το πρώτο show του μετά την καραντίνα στις 17 Σεπτεβρίου  όπου θα παρουσιάσει την spring 2021 συλλογή του!Βλέπουμε λοιπόν ότι εκτός από τους Marc Jacobs, Michael Kors και πολλούς ακόμη σχεδιαστές που είπαν αντίο στις εβδομάδα μόδας υπάρχει και η άλλη πλευρά που δείχνει να θέλει να συνεχίσει την παραδοσιακή προβολή της κάθε συλλογής με show.





Πηγή:tlife.gr