Ο Μανώλης Βονικάκης, ο γοητευτικός δικηγόρος από την Βόρεια Ελλάδα ντύθηκε γαμπρός στο νησί της Σύρου, το Σάββατο που μας πέρασε. Ο καταξιωμένος δικηγόρος που έχει στο ενεργητικό του μεγάλες επιτυχίες παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ελένη, στο επιβλητικό νησί των Κυκλάδων. Ο γάμος τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στην Ερμούπολη, στην συνοικία ”Βαπόρια”, η οποία αποτελεί μία από τις ομορφότερες περιοχές, σημείο αναφοράς για τον επισκέπτη.

Η νύφη, πανέμορφη και απαστράπτουσα, έλαμπε μέσα στο ολόλευκο νυφικό της δημιουργία γνωστού σχεδιαστή. Ο γοητευτικός δικηγόρος από την Καβάλα γνώρισε την ωραία Ελένη της καρδιάς του πριν από 5 χρόνια. Η αμοιβαία συμπάθεια, η χημεία και η έλξη που υπήρξε από την πρώτη στιγμή, εκτυλίχθηκε σε μία τρυφερή σχέση, έναν μεγάλο έρωτα που επισφραγίστηκε πριν δύο ημέρες με την ανταλλαγή των γαμήλιων όρκων τους. 

Δες φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού:

 

Ένα από τα στοιχεία που ένωσε το ζευγάρι ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, η κοινή αντίληψη περί αισθητικής, ως προς τη στάση αντιμετώπισης της καθημερινότητας. Ο Μανώλης Βονικάκης και η όμορφη σύζυγος του είχαν επισκεφτεί αρκετές φορές το νησί τα τελευταία χρόνια. Γοητευμένοι από την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα και την εκπληκτική αρχιτεκτονική του νησιού το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε για την ομορφότερη μέρα της ζωής του να κάνει το γάμο του εκεί. Οι καλεσμένοι, οι οποίοι ήταν γύρω στα 50 άτομα τηρώντας τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό, κράτησαν αποστάσεις, ενώ οι περισσότεροι φορούσαν μάσκα. 



Πηγή:tlife.gr