Αν σου αρέσει να περνάς χρόνο στο σπίτι, τότε πιθανότατα έχεις ήδη ανακαλύψει ή προσπαθείς συνεχώς να βρίσκεις νέους τρόπους, προκειμένου να αξιοποιείς όσο καλύτερα και πιο απολαυστικά γίνεται, τον χρόνο σου εντός.

Για μία «σπιτόγατα», όπως εγώ πάντως, το να δίνω online ραντεβού με τις φίλες μου, αποτελεί τη νέα, αγαπημένη μου συνήθεια. Ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που παρά το γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα κοινωνικοί, την ίδια ώρα λατρεύουν να περνούν χρόνο μόνοι τους. Πάντα υπάρχει κάτι καλό να κάνω στο σπίτι, είτε πρόκειται για την κηπουρική, είτε για τη γυμναστική ή για ένα απολαυστικό beauté. Ωστόσο, οφείλω να ομολογήσω ότι πλέον, περιμένω πώς και πώς για την ώρα του online και αναμφίβολα sparkling ραντεβού με τις φίλες μου.

Αυτός είναι ο λόγος που το socializing στο σπίτι αποτελεί πλέον τον «κανόνα» στην καθημερινότητά μου και παρακάτω θα ανακαλύψεις μερικές προτάσεις που θα βοηθήσουν και εσένα να κάνεις τα καθημερινά ραντεβού με τις φίλες σου ακόμη πιο απολαυστικά και ξεχωριστά.

#1 Δίνουμε ραντεβού την ίδια ώρα κάθε μέρα

Το timing αποτελεί το «κλειδί» για ένα επιτυχημένο ραντεβού! Είναι σημαντικό, λοιπόν, να φροντίσεις να καθορίσεις εκ των προτέρων την ώρα που θα δίνεις το καθημερινό, online ραντεβού για το socializing με τις φίλες σου. Μπορεί να είναι στις 8 το βράδυ ή ακόμη και νωρίς το πρωί. Το σημαντικό είναι να παραμείνετε συνεπείς σε αυτό, διότι αποτελεί όντως μία ωφέλιμη συνήθεια, που δίνει ώθηση στη διάθεσή σας.

aura mesa 1

#2 Επιλέγουμε ένα αναζωογονητικό και sparkling μενού

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr





Πηγή:gossip-tv.gr