Έναν ακόμη σπουδαίο αντίπαλο έβγαλε η “κληρωτίδα” της UEFA για τον Ολυμπιακό, αφού στη φάση των “16” του θεσμού, οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν σε διπλές αναμετρήσεις μία ακόμη αγγλική ομάδα και συγκεκριμένα τη Γουλβς.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει κάνει ήδη μία υπέρβαση με τον αποκλεισμό της Άρσεναλ και πλέον καλείται να κάνει το ίδιο και κόντρα σε έναν πιο φορμαρισμένο αντίπαλο από την Αγγλία, την 8η ομάδα της φετινής Premier League (9η η Άρσεναλ).

Οι “λύκοι” πραγματοποιούν μία από τις καλύτερες σεζόν της σύγχρονης ιστορίας τους και πλέον έχουν στον έμψυχο δυναμικό τους και έναν πρώην “ερυθρόλευκο”, τον Ντάνιελ Ποντένσε.

Έτσι προκρίθηκε στους “16” η Γουλβς

Η ομάδα του πρώην βοηθού προπονητή του Φερέιρα στον Παναθηναϊκό, Νούνο Εσπίριτο Σάντος, προκρίθηκε ως δεύτερη από τον όμιλό της στο Europa League, με έναν βαθμό λιγότερο από την Μπράγκα και πάνω από τις Σλόβαν Μπρατισλάβας και Μπεσίκτας, έχοντας 4 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα από τους Πορτογάλους.

Στη φάση των νοκ-άουτ όμως, έκανε “πάρτι” κόντρα στην Εσπανιόλ, “διαλύοντάς” την με 4-0 στο Μολινό, πριν πανηγυρίσει την πρόκριση με… ήττα 3-2 στο δεύτερο παιχνίδι, όπου ο Ποντένσε είχε δύο ασίστ.

Περισσότερα σε λίγο..

To άρθρο Ολυμπιακός: Αυτή είναι η αντίπαλος του στους “16” του Europa League! (video) δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .



Πηγή:newsit.gr