Μετά την περσινή διακοπή λόγω κορονοϊού, το My Style Rocks ανανεώθηκε και κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 17.05 στον ΣΚΑΪ. Η Κατερίνα Στικούδη θα έχει ξανά τον ρόλο της παρουσιάστριας, ενώ ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Χάρης Χριστόπουλος θα βρίσκονται στην κριτική επιτροπή. νίκη.

Οι τέσσερις βασικοί συντελεστές του reality μόδας έκαναν δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Love it» και μίλησαν για όλα!

Ο Χάρης Χριστόπουλος, μάλιστα, μίλησε για…

… την επιστροφή του στο My Style Rocks: «Ξαναγυρίζω στο σπίτι μου, από εδώ που ξεκίνησα πριν από δύο χρόνια… Έχουμε την Έλενα, με την οποία γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και την Κατερίνα, η οποία είναι παιδάκι μου, την φωτογραφίζω από πιτσιρίκι… Ο μεγαλύτερος βαθμός που έχω βάλει μέχρι τώρα είναι το τέσσερα…»

… την πατρότητα που βιώνει τους τελευταίους μήνες: «Είναι ό,τι πιο γλυκό μου έχει συμβεί στη ζωή μου. Ζω τις ευτυχέστερες μέρες της ζωής μου αυτή τη στιγμή. Ποτέ δεν ήμουν πιο πλήρης. Και θέλω κι άλλο. Το Ανιτάκι μου, μας έκανε το μεγαλύτερο δώρο του κόσμου. Σε εμένα και στον γιο μου…»

Δες το βίντεο που ακολουθεί:





Πηγή:tlife.gr