Μετά το φινάλε της εκπομπής της για την φετινή σεζόν, όπου βγήκε νικήτρια στη «μάχη» της τηλεθέασης, η Κατερίνα Καινούργιου έφτιαξε βαλίτσες και μαζί με τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Ο πρώτος προορισμός του ζευγαριού ήταν οι Μικρές Κυκλάδες, ένα σύμπλεγμα νησιών που αποτελούνται από τα Κουφονήσια, τη Σχοινούσα, την Ηρακλειά και τη Δονούσα, όπου πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές και απόλαυσαν τον έρωτά τους, μακριά από όλους και από όλα.

Έπειτα, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας έκαναν ένα πέρασμα από την κοσμική Μύκονο, προκειμένου να κάνουν τις βουτιές τους στα γαλανά νερά του νησιού των ανέμων και να συναντήσουν αγαπημένους τους φίλους που παραθερίζουν εκεί.

Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Ευτυχείτε!» στο Open, μάλιστα, ως λάτρης του Instagram, δεν σταμάτησε καμία μέρα να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες και βίντεο από τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Στη Μύκονο, μάλιστα, η Κατερίνα φωτογραφήθηκε φορώντας το μαγιό της και ένα φλοράλ αέρινο καφτάνι, με φόντο μια ανθισμένη βουκαμβίλια έξω από το δωμάτιο στο οποίοι διέμεινε με τον καλό της. Με αέρα μοντέλου και αναλογίες που εντυπωσιάζουν πόζαρε στον φακό, κερδίζοντας τα likes και τα κολακευτικά σχόλια από τους followers της.





Πηγή:tlife.gr