Στη Μύκονο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, απολαμβάνοντας τις διακοπές της κάτω από τον καυτό ήλιο του Αιγαίου. Η παρουσιάστρια ταξίδεψε με αφορμή τον γάμο ενός φιλικού της ζευγαριού, αλλά εκμεταλλεύτηκε την περίσταση και παρέτεινε την διαμονή της στο νησί των ανέμων, προκειμένου να κάνει τις βουτιές της στα γαλάζια νερά και να περάσει μερικές ξέγνοιαστες στιγμές, μακριά από το άγχος και τη ρουτίνα της καθημερινότητάς της στην Αθήνα.

Ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, η Κωνσταντίνα δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram στιγμές από την καθημερινότητά της εκεί, δίνοντάς τους έτσι μικρές γεύσεις από τα μέρη που επισκέπτεται και από το πώς τα περνάει μαζί με την παρέα της.

Στις τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram account της, μάλιστα, την είδαμε να ποζάρει πάνω σε ένα κρεβάτι, φορώντας μόνο το μαγιό της, ένα φλοράλ ολόσωμο, που αναδείκνυε άψογα την φανερά αδυνατισμένη σιλουέτα της. Έχοντας δίπλα της τον αγαπημένο της σκύλο, Μιζού, φωτογραφήθηκε πότε προτάσσοντας την μπροστινή και πότε την πίσω όψη της. Τα likes και τα σχόλια από τους follewers της, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή, ενώ το σίγουρο είναι πώς οι λουόμενοι που την είδαν από κοντά εντυπωσιάστηκαν πολύ.

Λίγο αργότερα, μάλιστα, αναδημοσίευσε στα instastories της ένα boomerang video που «ανέβασε» ο καλός της φίλος Πάνος Σπέντζος και την οποία ποζάρουν μαζί τους η Ιωάννα Τούνη και η Βρισηίδα Ανδριώτου, οι οποίες παραθερίζουν στη Μύκονο και έτυχε να συναντηθούν στο ίδιο beach bar στον Πάνορμο.


Το προηγούμενο βράδυ, η κάμερα του Mykonos Live TV απαθανάτισε την Κωνσταντίνα να κάνει βόλτα με το χαριτωμένο σκυλάκι της, το οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ, στα κοσμικά Ματογιάννια. Η παρουσιάστρια, με σικ ντύσιμο, έδειχνε να απολαμβάνει το σεργιάνι στα γραφικά δρομάκια, έχοντας τον Μιζού δεμένο στο λουρί του, ενώ μαζί της ήταν και μια φίλη της.





Πηγή:tlife.gr