Αν υπάρχει ένα θέμα που μας απασχολεί εδώ στο γραφείο από την προηγούμενη εβδομάδα είναι αν η Jessica Biel και ο Justin Timberlake έγιναν ξανά γονείς, καθώς και πότε θα ανεβάσουν την πρώτη φωτογραφία του βρέφους τους. Δύσκολο να γίνεσαι μαμά στην καρδιά του καλοκαιριού, πόσο μάλλον να βιώνεις τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης σου. Με αφορμή, λοιπόν, τον προβληματισμό μας, αρχίσαμε να σκεφτόμαστε ποιες άλλες αγαπημένες σου σταρ έγιναν μητέρες την περίοδο του καλοκαιριού. Ιδού τα πιο διάσημα καλοκαιρινά μωρά!

 

Victoria Beckham 

(πηγή φωτογραφίας: @_harperbeckham_)

Η μητέρα που έχει επτά μυστικά για την σωστή ανατροφή των παιδιών της, μπορεί αυτή τη στιγμή να ετοιμάζεται να γίνει η πιο γλυκιά πεθερά, αφού ο μεγαλύτερος γιος της μόλις αρραβωνιάστηκε, όμως, πριν από εννέα χρόνια έφερε στον κόσμο αυτό την μονάκριβη κόρη της. 9 Ιουλίου του 2011 η Harper Seven γεννιέται και η Victoria βρίσκει την μικρή της πριγκίπισσα.

 

Uma Thurman

(πηγή φωτογραφίας: @umathurman)

Ήταν Ιούλιος του 2012 όταν η ηθοποιός που δεν τρελαίνεται καθόλου με την ιδέα να προβάλλει συνεχώς τα παιδιά της στα social media γέννησε τον καρπό του έρωτα της με τον τότε σύντροφο της, Arpad Busson. Το όνομα του; Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence Thurman-Busson.

 

P!nk

(πηγή φωτογραφίας: @pink)

Η εκρηκτική τραγουδίστρια που θαυμάζεις για το ταλέντο της και αγαπάς για τον παιχνιδιάρικο χαρακτήρα της γέννησε τη Willow Sage Hart το καλοκαίρι του 2011, μετά από μία εγκυμοσύνη που εύκολη δεν την λες. Ούτε η ίδια δηλαδή.

 

Sienna Miller

(πηγή φωτογραφίας: @siennarmiller)

Είναι πανέμορφη και η κόρη της ένα πιστό αντίγραφο. Έχει τα χρώματα της, τα μαλλιά της και την ίδια άποψη στον τομέα του style. Πριν από λίγες ημέρες, 7 Ιουλίου (για να είμαστε ακριβείς), γιόρτασε τα όγδοα γενέθλια της Marlowe.

 

Kate Middleton

(πηγή φωτογραφίας: @princegeorge.id)

Ποιος είπε ότι ένα βρετανικό μωρό δεν μπορεί να γεννηθεί το καλοκαίρι που έξω έχει ήλιο και ζέστη, ακόμα και στο Λονδίνο; Σίγουρα κάποιος που δεν γνωρίζει ότι το 2013 ο Prince George, το πιο δημοφιλές μωρό της χώρας, άνοιξε τα μάτια του σε έναν βασιλικά στρωμένο κόσμο.

 

Christina Aguilera

(πηγή φωτογραφίας: @xtina)

Πάνω στο stage είναι δυναμική. Όταν είναι με τα παιδιά της, γίνεται το πιο εύθραυστο κορίτσι του κόσμου αυτού. Στις 16 Αυγούστου του 2014 η ίδια δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα χαράς, αφού έφερε στον κόσμο αυτό την κόρη της, που δεν θα μπορούσε να πάρει άλλο όνομα, εκτός από αυτό της Summer Rain.

 

Megan Fox

(πηγή φωτογραφίας: @meganfoxstar_russia)

Μπορεί να μην την ενθουσιάζουν οι εκπλήξεις, όμως σε λίγες ημέρες, θα πρέπει να ετοιμάσει το καλύτερο πάρτυ-έκπληξη για τον μικρό της γιο, Journey River Green, που θα γίνει τεσσάρων.

 

Emily Blunt

(πηγή φωτογραφίας: @emily.bluntt)

Είναι η Βιολέτα καλοκαιρινή; Ναι, αν την μεταφράσεις σε Violet και στο μυαλό σου σχηματιστεί η εικόνα της κόρης της βραβευμένης Βρετανίδας ηθοποιού, η οποία απέκτησε το ομορφότερο δώρο της ζωής της στις 4 Ιουλίου του 2016.

 





Πηγή:tlife.gr