Λίγες ώρες πριν, μέσω μιας ιδιαίτερα τρυφερής ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Χριστίνα Μπόμπα ξάφνιασε τους διαδικτυακούς της φίλους ανακοινώνοντας πως σε λίγο καιρό πρόκειται με τον Σάκη Τανιμανίδη να γίνουν γονείς. (Δες εδώ την ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα)

Και ο παρουσιαστής ωστόσο με τη σειρά του μέσα από τον δικό του λογαριασμό θέλησε να μοιραστεί τη χαρά του αποκαλύπτοντας μάλιστα πως δεν περιμένουν ένα αλλά δυο μωράκια. (Δες εδώ την ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη)

Ο ίδιος μάλιστα μιλώντας στο Tlife εξομολογήθηκε πως τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του “πετάνε” στα ουράνια μιας και είναι κάτι που το ήθελαν πολύ,  (Διάβασε εδώ τις δηλώσεις του Σάκη Τανιμανίδη) ενώ το ίδιος ενθουσιασμένος εμφανίστηκε και ο πατέρας του μιλώντας στην εκπ,ομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Όπως ήταν φυσικό η είδηση έκανε αμέσως τον γύρο του διαδικτύου και πολλοί ήταν οι Έλληνες celebrities που έσπευσαν να ευχηθούν στο αγαπημένο ζευγάρι για το χαρμόσυνο γεγονός.

Ανάμεσα σε αυτούς η Τατιάνα Στεφανίδου, η Νατάσσα Θεοδωρίδου, η Βασιλική Μιλλούση η Κατερίνα Καινούργιου, η Φαίη Σκορδά, η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Ρούλα Ρέβη, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Δούκισσα Νομικού, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο Ηλίας Μπόγδανος, η Έλενα Χριστοπούλου, η Τζένη Μελιτά,  ο Γιώργος Λιανός, Άκης Πετρετζίκης, Γιώργος Καπουτζίδης, Τάκης Ζαχαρατος, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Αντελίνα Βαρθακούρη κ.α.

Ενώ οι παρουσιάστριες των ψυχαγωγικών εκπομπών Κατερίνα Καινούργιου, Φαίη Σκορδά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου έστειλαν τις ευχές τους και μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα.


Και ο Νίκος Μουτσινάς, στην έναρξη της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι” έστειλε τις ευχές του στο ζευγάρι, όταν του ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός η “Βάνια”.

 



Πηγή:tlife.gr