Η Ξένια Μοτσκαλίδου μπορεί να ξεχώρισε ήδη από τις auditions του GNTM τόσο για τη δυναμικότητα όσο και για την ιδιαίτερη ομορφιά της, όμως είναι η τρίτη παίκτρια που αποχώρησε από το διαγωνισμό.

Το light plus size μοντέλο, αν και αρχικά εντυπωσίασε τους κριτές με την προσπάθεια και τις υπέροχες φωτογραφίες, δεν κατάφερε στη δοκιμασία με τους “εναλλακτικούς γάμους” να δώσει τον καλύτερό της εαυτό και κατ’ επέκταση να βγάλει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Έτσι, τέθηκε εκτός διαγωνισμού.

Ποια είναι η Ξένια Μοτσκαλίδου που αποχώρησε από το Greece’s Next Top Model;

Η Ξένια Μοτσκαλίδου είναι 22 ετών και ασχολείται με το art & design, ενώ ο λόγος που πήγε στο GNTM είναι γιατί νιώθει περισσότερο αυτοπεποίθηση με τον εαυτό της και θέλει να το δείξει. Το light plus size μοντέλο έχει καταγωγή από Ελλάδα και Ρωσία και η ομορφιά της είναι εξωπραγματική!

Η Ξένια ασχολείται με το beauty blogging, είναι πολύ ενεργή στο Instagram μετρώντας πάνω από 200.000 followers στο Instagram. Η 22χρονη ginger καλλονή συγκίνησε τους κριτές με τα λόγια της στην audition της, μιλώντας για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί στο παρελθόν, λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης. 

“Δεν πίστευα πάντα στον εαυτό μου. Η ιδιαιτερότητα δεν είναι πάντα κάτι καλό. Τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν πάντα να αγαπάνε και να εκτιμούν. Μεγαλώνοντας μου έλεγαν ότι μοιάζω με εξωγήινο, ότι έχω παραπάνω κιλά. Μεγαλώνοντας δεν είναι κάτι που το ξεχνάς…” είχε δηλώσει συγκινημένη η Ξένια Μοτσκαλίδου.

Δες παρακάτω μερικές φωτογραφίες από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

 



Πηγή:tlife.gr