Casual chic είναι η τάση στο ντύσιμο που έχει αλλάξει εντελώς τον τρόπο που ντυνόμαστε, ενώ έχει καθιερωθεί σαν ο τρόπος που φοράμε ρούχα χωρίς να ακολουθούμε πολύ τυπικούς κανόνες συνδυάζοντας καθημερινά κομμάτια δίνοντας στο στιλ μας άνεση και χρηστικότητα!

Ειδικά  αυτή την εποχή με την πανδημία όλοι  θέλουμε μία εμφάνιση που σίγουρα μας εκφράζει αλλά δεν προκαλεί ,ενώ είναι σύμφωνη με την γενικότερη τάση που επικρατεί για buy less wear more!

Mε το casual ντύσιμο μπορούμε να φορέσουμε ρούχα που ήδη έχουμε συνδυάζοντας τα με τρόπο ώστε το αποτέλεσμα  που μας εξασφαλίζει στιλ για όλη η μέρα!

Παρόλο που πλέον η άνεση παίζει πρωταρχικό ρόλο, πολλές από εσάς ίσως διστάζετε να υιοθετήσετε το casual στιλ, καθώς φοβάστε ότι θα χάσετε τη θηλυκότητα σας φορώντας για παράδειγμα ένα ζευγάρι sneakers αντί για ψηλοτάκουνα. Aυτό δεν ισχύει και σήμερα θα δούμε πως οι διάσημες επιλέγουν αυτό το στιλ χωρίς να χάνουν τίποτα από την glam πλευρά τους!

Παρακάτω, έχω συγκεντρώσει μερικά looks κρατώντας τις απαραίτητες στιλιστικές σημειώσεις για να πειστείτε, πως τα casual look μπορούν να γίνουν ταυτόσημα του στιλάτου!

H Ιrina Shayk κάνει μία εμφάνιση που σίγουρα θα μπορούσες να αντιγράψεις και εσύ ίσως και αυτό το ΣΚ, κλασική καρό φούστα που συνδυάζει με φούτερ και oxfrord δημιουργώντας ένα σύνολο που θυμίζει λίγο… μαθήτρια ενώ δίνει στο casual style σου μία πολύ ωραία εκδοχή!

Η Kaia Gerber στις χαλαρές της εμφανίσεις δεν φοράει πολλά, ένα δερμάτινο σακάκι τζιν και προσθέτει ένα bucket hat που δίνει στο στιλ της το απαραίτητο twist! Μήπως είναι ώρα να προσθέσεις και εσύ ενα καπέλο στα σύνολα σου;

H Οlivia Palermo μας δίνει ένα τέλειο styling tip για τα casual σύνολα μας, έτσι με το κολάν της και τα loafers της δεν συνδυάζει jacket αλλά μία ωραία πασμίνα φορεμένη σαν κάπα δίνοντας στο σύνολο άλλο… αέρα.

Η Jennifer Lopez λατρεύει το glam, παρόλα αυτά με αυτή την casual chic εμφάνιση δείχνει τόσο χαριτωμένη που θέλουμε να την αντιγράψουμε και εμείς!Συνδυάζει ανδρόγυνα στοιχεία παντελόνι και παλτό ψαροκόκαλλο με μία glam τσάντα σε ροζ αποχρώσεις κρατώντας το θυληκότητα στοιχείο με αυτό τον τρόπο!

Η Chiara Ferragni αγαπάει το casual style και συνδυάζει μία cute ζακέτα με τζιν παντελόνι σε ένα απόλυτα χαλαρό styling! Δοκίμασε και εσύ μία ζακέτα και φόρεσε την με sneakers και το αγαπημένο σου denim συνδυάζοντας την σαν μπλούζα σε ένα χαλαρό ύφος που σίγουρα θα σε βολέψει πολύ!

Denim on denim από την Γαλλίδα Caroline de Maigret που λατρεύει τα τζιν και φοράει το τζιν πουκάμισο της με τζιν παντελόνι σε παρόμοιες αποχρώσεις δίνοντας σου την δυνατότητα να δεις αλλιώς 2 βασικά κομμάτια της ντουλάπας σου.

Η Kate Moss συνδυάζει το απόλυτο πανωφόρι του φθινοπώρου, την καμπαρντίνα, με άνετο μαύρο παντελόνι sneakers και μία χρωματιστή τσάντα που κάνει την διαφορά και έτσι σου δίνει ιδέα για τα επόμενα σύνολα σου!

Το τζιν σου γίνεται super stylish look με μαυορ πουκάμισο και μπότες όπως ακριβώς το έχει συνδυάσει η πανέμορφη Rosie Huntington! Κομμάτια που όλες έχουμε και σίγουρα θα δώσουν άλλο ύφος στο στιλ σου, αν το φορέσεις με αυτό τον τρόπο!

Η Gwyneth Paltrow επιλέγει ένα μπεζ κουστούμι σε χαλαρό ύφος με crop παντελόνι και συνδυάζει λευκά sneakers για να πετύχει το casual chic style που όλες θα θέλαμε! Copy the look με το δικό  σου αγαπημένο κουστούμι κάνοντας την ανατροπή.



Πηγή:tlife.gr