Νέα 48 προθεσμία για να απολογηθεί αναμένεται να ζητήσει η 33χρονη – Αρνείται τις κατηγορίες (video)

Αλλάζει υπερασπιστική γραμμή  ο δικηγόρος της 33χρονης που επρόκειτο να απολογηθεί σήμερα το μεσημέρι στον τακτικό  ανακριτή. Ο ίδιος ενημέρωσε ότι η πελάτισσά του -μπήκε τα μεσάνυχτα- στο νοσοκομείο εξετάστηκε, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη ενώ παράλληλα  θα ζητηθεί  τεχνικός σύμβουλος για έλεγχο κινητών.

Ο κ. Βασ. Νουλέζας αναφέρει ότι  η πελάτισσα του δεν απήγαγε την παιδί αλλά πρόθεση της ήταν να το περιθάλψει και να το φροντίσει καθώς θεώρησε ότι ήταν παραμελημένο.

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης ζήτησε την παραπομπή του  δικηγόρου της 33χρονης  στο πειθαρχικό για δημοσιοποίηση στοιχείων της υπόθεσης.

Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας βρίσκονται τα αρχεία από το λάπτοπ που η 33χρονη έσπασε λίγο πριν συλληφθεί προσπαθεί να ανακτήσει η αστυνομία,καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι πίσω από την απαγωγή της ανήλικης στην Κάτω Τούμπα βρίσκεται κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κουγιας μίλησε για την  έκβαση της υπόθεσης  στην ΕΡΤ σχολίασε την νέα υπερασπιστική της 33χρονής και επανέλαβε τις υποψίες του για την ύπαρξη κυκλώματος  πορνογραφίας.

 

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νικητόπουλος 

Πηγή: ΕΡΤ

www.ert.gr



Πηγή ert.gr