Νέα καταγγελία σε βάρος του Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική κακοποίηση

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από το γραφείο του εισαγγελέα του Λος Αντζελες, ο Αμερικάνος ηθοποιός Κέβιν Σπέισι αντιμετωπίζει και πάλι την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης καθώς, όπως δήλωσε αρμόδιος εκπρόσωπος: «Μία υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης διαβιβάσθηκε στις 21/08 στο γραφείο (του εισαγγελέα) -από τις υπηρεσίες του σερίφη της κομητείας του Λος Αντζελες- η οποία αφορά τον Κέβιν Σπέισι. Η υπόθεση εξετάζεται».

Η νέα κατηγορία σε βάρους του πολυβραβευμένου ηθοποιού, ο οποίος έχει κερδίσει μεταξύ άλλων δύο βραβεία Όσκαρ, απασχολεί τις αρχές λίγους μήνες μετά την κατάθεση παρόμοιου φακέλου κατά του Σπέισι στην πόλη της Καλιφόρνιας, ενώ αποτελεί μια μόνο καταγγελία από το σύνολο εκείνων που έχουν υποβληθεί εναντίον του μέχρι σήμερα.

Ο ηθοποιός Αντονι Ραπ ήταν ο πρώτος που -το 2017- κατηγόρησε τον Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Ραπ στον αμερικανικό Τύπο, ο Σπέισι ήταν 26 ετών την εποχή που τον παρενόχλησε ένα βράδυ στο Μανχάταν, όταν ο Ραπ ήταν 14 ετών.

Από τη μεριά του, ο Κέβιν Σπέισι απάντησε ότι δεν θυμάται τέτοιο περιστατικό, ενώ με αφορμή την καταγγελία παραδέχθηκε ότι είναι ομοφυλόφιλος. Έπειτα από μια σειρά αντίστοιχων κατηγοριών σε βάρος του, ο ηθοποιός αναγκάστηκε να διακόψει τη συνεργασία του με το Netflix ενώ είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «House of Cards». Επίσης αντικαταστάθηκε από τον ηθοποιό Κρίστοφερ Πλάμερ στην ταινία «All the Money in the World» του Ρίντλεϊ Σκοτ και η καριέρα του σημείωσε κατακόρυφη πτώση.

Η προβολή της ταινίας με τίτλο «Billionaire Boys Club» στην οποία συμμετέχει ο Κέβιν Σπέισι σημείωσε πρωτοφανή εισπρακτική αποτυχία όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά στις αμερικάνικες κινηματογραφικές αίθουσες το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP, αρχείο

Σχετική είδηση: ΗΠΑ: Εισπρακτική αποτυχία η κινηματογραφική επιστροφή του Κέβιν Σπέισι

www.ert.gr



Πηγή: ert.gr