Νάπολι – Ρόμα: “Τεσσάρα” αφιερωμένη στον Μαραντόνα (video)

Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, η Νάπολι δεν γινόταν να χάσει. Οι “παρτενοπέι”, σ’ ένα παιχνίδι αφιερωμένο στη μνήμη του “Θεού” του ποδοσφαίρου, συνέτριψε τη Ρόμα με 4-0 στο Σάο Πάολο.

Σε ένα ματς που είχε απ’ την αρχή έως το τέλος… στιγμές Μαραντόνα, η Νάπολι φόρεσε μία ξεχωριστή φανέλα στα χρώματα της Εθνικής Αργεντινής για να τιμήσει τον μεγάλο άσο της που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη (25/11), από καρδιακή ανακοπή.

Ο αρχηγός της, Λορένζο Ινσίνιε, άφησε ένα μπουκέτο με λουλούδια μπροστά από μία μεγάλη φωτογραφία του, ενώ όλο το «Σαν Πάολο» ήταν «ντυμένο» στα χρώματα της ομάδας και υπήρχαν πανό με μηνύματα για τον «Ντιεγκίτο».

Η Νάπολι πήρε «κεφάλι» στο σκορ με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Ινσίνιε στο 31′ (πήρε μία φανέλα που έγραφε «Μαραντόνα» και τη φίλησε στους πανηγυρισμούς) και στο δεύτερο μέρος έφτασε στη θριαμβευτική νίκη της χάρη στα γκολ των Ρουίς (65′), Μέρτενς (81′) και Πολιτάνο (87′).

Με τη νίκη τους αυτή, οι Ναπολιτάνοι (που έχουν και αφαίρεση ενός βαθμού), έπιασαν στην 3η θέση της βαθμολογίας τη Γιουβέντους και τη Ρόμα.

 

To άρθρο Νάπολι – Ρόμα: “Τεσσάρα” αφιερωμένη στον Μαραντόνα (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .



Πηγή:newsit.gr