Η Μύκονος ξανά στο επίκεντρο αυτή τη φορά για ένα σκύλο, που όπως φαίνεται παρασύρθηκε στα ανοιχτά. Οι άνθρωποι πάνω στο σκάφος δεν αδιαφόρησαν…

Όσοι βοηθάνε τα ζώα και τους σώζουν την ζωή θα πρέπει να προβάλλονται. Δεν είναι δίκαιο να γίνονται θέμα μόνο αυτοί που φέρονται απάνθρωπα στα ζώα, όπως έγινε πρόσφατα με τον 55χρονο άνδρα στην Κρήτη.

Φουσκωτό που έπλεε στις ακτές της Ρήνειας, ενός μικρού νησιού κοντά στην Μύκονο, εντόπισε και περισυνέλεξε σκύλο που κολυμπούσε στα βαθιά νερά. Το σκυλί, ράτσας Πόιντερ βρέθηκε μέσα στην θάλασσα, αρκετά μέτρα από την ακτή της Ρήνειας.

Το ζώο ήταν τρομαγμένο και η περισυλλογή του έγινε με προσεκτικές κινήσεις. Αφού το ανέβασαν στο σκάφος, του έδωσαν νερό και το οδήγησαν στην στεριά. Τα σενάρια για το πως βρέθηκε να κολυμπάει στα βαθιά είναι πολλά, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τετράποδο ανήκει σε ιδιοκτήτη που κατοικεί στην Ρήνεια.

To άρθρο Μύκονος: Βγήκαν για ψάρεμα και είδαν στα βαθιά έναν εξαντλημένο σκύλο! Δείτε το βίντεο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .



Πηγή:newsit.gr