Η Λίβερπουλ βρέθηκε να χάνει μέσα στο “Άνφιλντ” από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, δεν μπόρεσε να πιάσει καλή απόδοση, αλλά ακόμα κι έτσι έφτασε στην ανατροπή (2-1) και επέστρεψε στις νίκες στην Premier League, πιάνοντας την Έβερτον στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (η ομάδα του Αντσελότι έχει ένα ματς λιγότερο).

Ακόμα και στη… χλωμή της βραδιά, η Λίβερπουλ έχει τον τρόπο να κερδίζει. Οι “ρεντς” επικράτησαν στο “Άνφιλντ” της αξιόμαχης, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2-1) με ανατροπή και έφτασαν την Έβερτον (13 β.) στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (αγωνίζεται την Κυριακή εκτός έδρας με την Σαουθάμπτον).

Νέα “γκέλα” για Μάντσεστερ Σίτι – Γκολάρα η Γουέστ Χαμ (video)

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κέρδισε πέναλτι στο 10′ όταν ο Φαμπιάνο ανέτρεψε τον ΜακμΠέρνι πάνω στη γραμμή (το ένα του πόδι την πατούσε οριακά, κάτι που φάνηκε στο VAR). Με την εκτέλεση του, ο Μπέργκε νίκησε τον Άλισον και επέτρεψε στην ομάδα του να προηγηθεί για πρώτη φορά σε αγώνα της φετινής Premier League.

Οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες να πετύχουν γκολ, αλλά στο 41′ είχαμε την ισοφάριση. Ο Ράμσντεϊλ απέκρουσε ασθενώς την κεφαλιά του Μανέ και ο Φιρμίνο έσπρωξε την μπάλα με προβολή στα δίχτυα της ανυπεράσπιστης εστίας των γηπεδούχων για το 1-1, σκοράροντας μετά από 94 ημέρες.

Στο μηδέν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καιΤσέλσι – Ντεμπούτο για Καβάνι (videos)

Η Λίβερπουλ έφτασε στο 61′ έφτασε στο γκολ με τον Σαλάχ, αλλά το VAR το ακύρωσε, αφού ο Αιγύπτιος επιθετικός ήταν σε θέση οφσάιντ, στην υπέροχη μπαλιά που δέχθηκε. Τρία λεπτά μετά όμως, ο Ντιέγκο Ζότα έκανε το 2-1 για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, με κεφαλιά. Οι “ρεντς” επέστρεψαν έτσι στα “τρίποντα” μετά την βαριά ήττα στην έδρα της Άστον Βίλα (7-2) και το εκτός έδρας 2-2 με την Έβερτον.

Αποτελέσματα και σκόρερ στην 6η αγωνιστική:

Παρασκευή 23/10

Άστον Βίλα-Λιντς 0-3

(55′, 67′, 75′ Μπάμφορντ)

Σάββατο 24/10

Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Σίτι 1-1

(18′ Αντόνιο – 51′ Φόντεν)

Φούλαμ-Κρίσταλ Πάλας 1-2

(90’+5’ Κέιρνι – 8’ Ρίντεβαλντ, 64’ Ζαχά)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι 0-0

Λίβερπουλ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-1

(41′ Φιρμίνο, 64′ Ζότα – 13′ πεν. Μπέργκε)

Κυριακή 25/10

Σαουθάμπτον-Έβερτον (16:00)

Γουλβς-Νιούκαστλ (18:30)

Άρσεναλ-Λέστερ (21:15)

Δευτέρα 26/10

Μπράιτον-Γουέστ Μπρομ (19:30)

Μπέρνλι-Τότεναμ (22:00)

To άρθρο Με… ζόρι η ανατροπή της Λίβερπουλ! Έπιασε κορυφή στην Premier League (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .



Πηγή:newsit.gr