Ο Βασίλης Τσεκούρας, οικονομικός συντάκτης και παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων στο Open, ένιωσε πριν λίγες μέρες έντονο πόνο στο στήθος και αδιαθεσία και μεταφέρθηκε αμέσως στο Ερρίκος Ντυνάν. Εκεί υποβλήθηκε σε ένα πολύωρο χειρουργείο που του έσωσε τη ζωή. Ο 36χρονος δημοσιογράφος έδωσε μια μεγάλη μάχη και βγήκε νικητής. Τώρα ο Βασίλης αναρρώνει και σε λίγες μέρες θα βρίσκεται στο σπίτι του.

«Πραγματικά κινδύνευσε η ζωή του. Ήταν ένα χειρουργείο για να του σώσουμε τη ζωή. Ευτυχώς εξελίχθηκαν όλα όπως τα θέλαμε» δήλωσε στο «Μαζί σου» ο γιατρός του Βασίλη, Σωτήρης Πράπας. «Kαταφέραμε και αντιμετωπίσαμε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημαΉταν θέμα ωρών αλλά είχαμε την εμπερία και τη γνώση και τον σώσαμε»!

Δυο μέρες πριν ο Βασίλης δημοσίευσε στο Instagram μήνυμα λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γιατρό του αλλά και σε όλους όσους του έστειλαν μηνύματα αγάπης:

«Δεν χρειάζονται λόγια για να περιγράψεις μια περιπέτεια ζωής.. Κυρίως όταν δίνεις μια μάχη, που στην τελική δεν την γνωρίζεις… Γιατί ενημερώνεσαι μετά… Το μόνο που χρειάζεσαι τελικά, είναι ένα θαύμα…. Και εσύ γιατρέ, μου το έδωσες απλόχερα…. Σ’ ευχαριστώ απεριόριστα….. @prapassotiris @lifeisbeautiful @opentvgr
ΥΓ. Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη όλων σας…. Μακάρι να την ήξερα νωρίτερα»….





Πηγή:tlife.gr