Αν υπάρχει ένα ζευγάρι ιδιαίτερα χαμηλού προφίλ, σίγουρα αυτό είναι η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μάζης που φροντίζουν όλα αυτά τα χρόνια που είναι μαζί, να αποφεύγουν τη δημοσιότητα. 

Το ζευγάρι είναι μαζί και ευτυχισμένο εδώ και 15 ολόκληρα χρόνια όμως μοιάζει σαν να γνωρίστηκε μόλις χθες και βρίσκεται πάνω στα… μέλια!

Η όμορφη παρουσιάστρια και ηθοποιός και ο άλλοτε πολίστας εθέαθησαν πριν από μερικά βράδια σε σπάνια έξοδό τους στο νυχτερινό κέντρο Acro όπου εμφανίζονται η Δέσποινα Βανδή και ο Νίνο μαζί με μία ιδιαίτερα ταλαντούχα ομάδα νεαρών καλλιτεχνών.

Το ζευγάρι έδειξε από την πρώτη στιγμή να απολαμβάνει το πρόγραμμα και μάλιστα η Μπέττυ Μαγγίρα τράβηξε, όπως ήταν φυσικό, όλα τα βλέμματα πάνω της αφού ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Φορώντας ένα μαύρο μπλουζάκι και μία κατακόκκινη βινίλ φούστα που είχε συνδυάσει με υπέροχα αξεσουάρ, έδωσε για άλλη μία φορά μαθήματα στυλ, με τον σύζυγό της, να την καμαρώνει και να χαίρεται μαζί της τις όμορφες αυτές στιγμές.

Φυσικά, κάθε γωνιά του Acro ήταν γεμάτη από επώνυμες παρουσίες που έδειξαν, όπως και το ζευγάρι, να απολαμβάνουν την όμορφη βραδιά και το υπέροχο πρόγραμμα του νυχτερινού κέντρου.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery…





Πηγή:gossip-tv.gr