Το “Happy Day” σχολίασε το photoshop σε φωτογράφιση που έχει κάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την ραδιοφωνική εκπομπής του, ο παρουσιαστής απάντησε ενοχλημένος στην Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από τα ερτζιανά κι εκείνη έδωσε τέλος στην παρεξήγηση μέσα από την εκπομπή της, το πρωί Πέμπτης.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε on air πώς μίλησε στο τηλέφωνο μαζί του και το θέμα λύθηκε, ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” και έδωσε με τη σειρά του ένα τέλος σε όλο αυτό.

“Μιλήσαμε με την Σταματίνα, ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα και απόψεις, γιατί μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής, όπως και αρκετά παιδιά από αυτή την εκπομπή… Δεν στενοχωριέμαι για τέτοια πράγματα, αλλά σε κάποια θέματα δεν χωράει καθόλου χιούμορ για το πώς βρίσκεται ένας άνθρωπος στα κιλά του, εκτός αν το κάνει ο ίδιος… Θέλω να πιστέψω ότι δεν ήταν καλοπροέραιτο όλο αυτό, αλλά υπάρχουν και κάποια άλλα θέματα που δεν μπορώ να πω δημοσίως… Με τον κύριο Παπανώτα δεν επικοινώνησα, μόνο με την Σταματίνα που της έχω ιδιαίτερη εκτίμηση και συμπάθεια. Αυτό είναι, τέλος! Τα παιδιά μπορεί να μην το έκαναν κακοπροέραιτα, εγώ από την άλλη έχω μια υπερευαισθησία λόγω πολλών πραγμάτων, σταματά εδώ…” , είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:



Πηγή:tlife.gr