Η Κόνι Μεταξά έχει κάθε λόγο να χαίρεται αυτό το καλοκαίρι, καθώς κατάφερε μαζί με τον Τάσο Ξιαρχό να νικήσουν το Just The 2 Of Us! Με πολύ δουλειά αλλά και άφθονο ταλέντο, η εκρηκτική performer και ο καταξιωμένος χορογράφος αναδείχθηκαν οι μεγάλοι νικητές, κάτι που το επιθυμούσαν διακαώς! Μετά το τέλος του J2US, η Κόνι ξεκίνησε επιτέλους τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια είχε ανάγκη από χαλάρωση και ξεκούραση, αλλά και να γεμίσει μπαταρίες λίγο πριν ξεκινήσει νέα και δημιουργικά πράγματα στον χώρο της μουσικής. Η Κόνι Μεταξά βρίσκεται εδώ και δύο ημέρες στην μαγευτική Σαντορίνη και απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα των Κυκλάδων! Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται συνεχώς στιγμιότυπα από την καλοκαιρινή της απόδραση.

Η Κόνι Μεταξά μένει σε ένα πολυτελές δωμάτιο στην Σαντορίνη και όλη μέρα χαλαρώνει δίπλα στην ιδιωτική της πισίνα, πίνοντας δροσερά cocktail και κάνοντας ηλιοθεραπεία! Δηλαδή… τις ιδανικές διακοπές!


Η Κόνι Μεταξά έβαλε τη μάσκα προστασίας της και πέταξε αεροπορικώς για Σαντορίνη, με σκοπό να ξεκινήσει το καυτό της καλοκαίρι!





Πηγή:tlife.gr