Κατεβαίνει κανονικά ο Παναρκαδικός

ΚΑΝΟΝΙΚΑ θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Κατηγορίας, ο ιστορικός και ένδοξος Παναρκαδικός.

Η διοίκηση της ομάδας της Τρίπολης, ανακοίνωσε και επίσημα την απόφασή της, σκορπίζοντας ανακούφιση και ικανοποίηση σ’ όλους τους φίλους τους, αλλά και σε όλους όσους δήλωσαν συμπαράσταση και υποστήριξη, όλες αυτές τις ημέρες της περισυλλογής και της διαβούλευσης.

Θα υπάρξει αύξηση του προυπολογισμού, ενώ φαίνεται να εξασφαλίστηκαν (έστω και προφορικά), επιπλέον ενισχύσεις, ώστε να βγει ομαλά η χρονιά.

Η διοίκηση του Παναρκαδικού, εκτιμά ότι η συμμετοχή στον 6ο όμιλο, επιφέρει έξτρα δαπάνες και για το λόγο αυτό, ενισχύει τις προσπάθειές της, ώστε τα πάντα να κυλούν ομαλά και σύμφωνα με το πρόγραμμά της.

Καλεί, επίσης, άπαντες, όπως ενισχύσουν την ομάδα, με όποιο τρόπο ο καθένας επιθυμεί.

Φιλικό παιχνίδι με τον ιστορικό Εθνικό Πειραιώς, δίνει στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου ο Παναρκαδικός στην Τρίπολη. Το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ. Η διοίκηση, καλεί τους φιλάθλους να παρευρεθούν μαζικά στο γήπεδο και να στηρίξουν έτσι, με έμπρακτο τρόπο, τις αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις της χρονιάς.

Κανονικά θα συμμετάσχει στον 6ο όμιλο της Γ Εθνικής και η νεοφώτιστη ΑΕΚ Τρίπολης, έτσι όπως γνωστοποίησε η διοίκηση της ομάδας.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

www.ert.gr



Πηγή: ert.gr