Αλλάζει ο καιρός αύριο Τρίτη 25 Αυγούστου και σε αρκετές περιοχές της χώρας θα έχουν βροχές και καταιγίδες καθώς και πτώση της θερμοκρασίας. Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός αύριο θα έχει πρόσκαιρη μεταβολή στο Βόρειο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο, με τοπικούς όμβρους και κυρίως στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες.

Τα φαινόμενα στη Μακεδονία πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά και να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους. Το βράδυ στα δυτικά ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία βόρειοι βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ, στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Αρχικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και τις απογευματινές και βραδινές ώρες είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: Από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως τις απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Τη νύχτα ο καιρός θα βελτιωθεί.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Τη νύχτα θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: Newsit





Πηγή:tlife.gr