Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Κυριακής σε πυλωτή πολυκατοικίας, στην Καβάλα. Από τις φλόγες, προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές σε έξι αυτοκίνητα και μια μοτοσικλέτα.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, η Πυροσβεστική προχώρησε και στον απεγκλωβισμό ατόμων από την πολυκατοικία ενώ προκλήθηκαν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση της περιοχής, καθώς η φωτιά επεκτάθηκε και σε κολώνα της ΔΕΗ.

Τα 5 αυτοκίνητα βρισκόταν σταθμευμένα μέσα στην πυλωτή και ένα ήταν στο δρόμο μπροστά από την πολυκατοικία. Αρκετοί ένοικοι ανέβηκαν στην ταράτσα ενώ κάποιοι απεγκλωβίστηκαν από άνδρες της πυροσβεστικής η οποία συνάντησε πολλές δυσκολίες, λόγω της στενότητας των δρόμων, για να προσεγγίσει το σημείο όπου ξέσπασε η φωτιά.

Στο σημείο επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα που ειδοποιήθηκαν από τους ενοίκους της πολυκατοικίας και έφτασαν ταχύτατα…

Πηγή: kavalapoint.gr

To άρθρο Καβάλα: Θρίλερ τα ξημερώματα! Ένοικοι πολυκατοικίας ανέβηκαν στην ταράτσα για να γλιτώσουν από τη φωτιά (Φωτό) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .



Πηγή:newsit.gr