Η Aerial Yoga είναι ένας συνδυασμός στάσεων παραδοσιακής γιόγκα, πιλάτες και χορού. Με τη χρήση αιώρας, η aerial yoga αψηφά τη βαρύτητα και σου επιτρέπει να κάνεις διάφορες στάσεις γιόγκα που μπορεί να είναι δύσκολο να κάνεις στο έδαφος, αλλά ευκολότερο στον αέρα. Είναι μία από τις τελευταίες τάσεις στον χώρο της σωματικής προπόνησης και των πρακτικών ευεξίας, που αγαπούν πολλές αγαπημένες μας διάσημες Ελληνίδες.

Μια από αυτές, λοιπόν, που την αγαπά ιδιαίτερα και συχνά την προτιμά για να ασκείται είναι η Σάσα Σταμάτη, η οποία έχει ένα γραμμωμένο και δυνατό σώμα. Οι αναλογίες της ξανθιάς παρουσιάστρια εντυπωσιάζουν και… κόβουν ανάσες, ενώ το δίμετρο κορμί της σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο, όπου και αν βρεθεί.

Πρόσφατα, η Σάσα βρέθηκε στο studio της Φανής Πατάλα στη Ελευσίνα και έκανε τις ασκήσεις της. Αυτές περιλαμβάνουν τύλιγμα των ποδιών στις δύο άκρες της αιώρας και αιώρηση σε στάσεις όλων των ειδών, ως και αυτές που… φέρνουν τα πάνω-κάτω κυριολεκτικά.

Φορώντας τα αθλητικά της ρούχα, πραγματοποίησε την προπόνησή της με άνεση και εντυπωσίασε με την ευλυγισία της, μιας και έχε ήδη μια άριστη φυσική κατάσταση.

Δες τις φωτογραφίες:

Η στάση μαϊμού 

Η στάση θρόνος



Πηγή:tlife.gr