Στην εκπομπή της Κατερίνας ΚαινούργιουΕυτυχείτε” έκανε δηλώσεις το πρωί της Τετάρτης η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στην ίδια και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μετά τα σεξιστικά σχόλια – όπως τα αποκάλεσε η Ιωάννα Μαλέσκου – που ακούστηκαν στον αέρα της εκπομπής “Pop up”.

“Εγώ θα μιλήσω μία φορά. Για να το κάνω αυτό σημαίνει πως συντρέχει σοβαρός λόγος. Δεν το συνεχίζω. Θεωρώ ότι όλα έρχονται στη θέση τους νομοτελειακά. Εμένα αυτό που πραγματικά με πειράζει είναι το αθέμιτο γενικά… Όποιο φύλο και αν πράττει με αυτό τον τρόπο, είτε είναι άντρας είτε είναι γυναίκα…

Χαίρομαι πάρα πολύ που ο κόσμος μου έδωσε μια απίστευτη αγκαλιά και κυρίως οι γυναίκες, γιατί ουσιαστικά στις γυναίκες απευθύνομαι και τις γυναίκες αγαπώ. Όλη η ομάδα μου, όλοι οι συνεργάτες μου και βεβαίως ο σταθμός στενοχωρήθηκαν με αυτό. Το πιο σοβαρό για εμένα είναι όταν παραποιείται μια εικόνα και κυρίως μπερδεύουν το τηλεοπτικό κοινό.

Από εκεί και πέρα ο κόσμος κρίνει. Όταν θολώνουμε τα νερά και γενικά τα πράγματα δεν είναι σωστό. Από εκεί και πέρα συμβαίνουν και λάθη. Εγώ έχω μάθει να διακρίνω, να εντοπίζω και να συγχωρώ, όχι όμως να ξεχνώ. Θα ήθελα να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί”, δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δες το βίντεο:



Πηγή:tlife.gr