Η Νόνη Δούνια είναι αρκετά ενεργή στα social media και ειδικά στο Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται σχεδόν καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Έτσι, λοιπόν, το πρωί της Τρίτης, δημοσίευσε στο προφίλ της μια selfie που έβγαλε με τη μητέρα της κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών τους και στη λεζάντα που την συνόδευε ευχήθηκε στους followers της «καλό μήνα» , κάνοντας δημόσια ένα μικρό απολογισμό των ξέγνοιαστων και ανέμελων στιγμών που πέρασε.

«Καλό μήνα! Επίσημα το τέλος του καλοκαιριού, ένα καλοκαίρι ακόμα που χάρη στη φροντίδα της μάνας έγινε απολαυστικό με τα μοσχομυριστά σεντόνια, τις απαλές πετσέτες, τα φρέσκο σιδερωμένα ρούχα όλης της οικογένειας, τα εξαιρετικά φαγητά και το πάντα γεμάτο ψυγείο με ξεκουκουτσιασμενο καρπούζι και καθαρισμένα σύκα (έτοιμα προς κατανάλωση… μην κουραστούμε κιόλας!)τον πρωινό ελληνικό καφέ να σε περιμένει, ο σκύλος να έχει ήδη βγει βόλτα και πολλά ακόμη. Μπορεί να φαίνονται μικρά και ασήμαντα αλλά αυτές οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν την διαφορά και το γεγονός ότι όλα αυτά γίνονται με αγάπη, κάποια μάνα δουλεύει ακούραστα για να περάσουμε εμείς καλά. Η δική μου Μάνα. Σε ευχαριστώ για άλλο ένα αξέχαστο καλοκαίρι!» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.





Πηγή:tlife.gr