Αν έκανες μόλις μανικιούρ καλό θα ήταν να μην δεις το παρακάτω. Γιατί αφού το δεις, το επόμενο βήμα είναι να σηκώσεις το τηλέφωνο και να κλείσεις ραντεβού. Ξανά.

Αυτό ακριβώς μας συνέβη όταν είδαμε το τελευταίο post της Rosie Huntington Whiteley η οποία με το τελευταίο μανικιούρ της μας ταξίδεψε πίσω στα 90’s αλλά με τον πιο chic τρόπο. Μαντεύεις;

Η ίδια, λοιπόν, ανέβασε φωτογραφίες από το τέλειο γαλλικό, με το τέλειο σχήμα και το τέλειο πάχος στη γραμμή. Με άλλα λόγια, όλα αυτά που θέλουμε και για τα δικά μας νύχια! Το credit για το τέλειο γαλλικό πηγαίνει στην Λονδρέζα nail artist Harriet Westmoreland, η οποία από ότι φαίνεται, έχει expertise σε αυτό το μανικιούρ.

Εστιάζοντας τώρα στο γαλλικό, πρόκειται για ένα μανικιούρ που ενώ μια πενταετία πριν θεωρούσαμε ότι κινείται στα όρια του κιτς, τα τελευταία χρόνια κατάφερε να μας κάνει να το αγαπήσουμε ξανά. Και αυτό χάρη σε μια στρατιά από it girls όπως η Bella Hadid και η Hailey Baldwin που έχουν δηλώσει ξεκάθαρα την αγάπη τους σε αυτό το “nail art”.

Εσένα ποιες είναι οι σκέψεις σου για το γαλλικό;

 

 



Πηγή:tlife.gr