Ένας από τους λόγους που η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Melania Trump καθυστέρησε τη μετακόμισή της από τη Νέα Υόρκη στον Λευκό Οίκο το 2017 ήταν επειδή επαναδιαπραγματευόταν το προγαμιαίο συμβόλαιο με τον πρόεδρο Donald Trump, σύμφωνα με βιβλίο που κυκλοφορεί αύριο, συγγραφέας του οποίου είναι δημοσιογράφος της Washington Post.

Η συγγραφέας Mary Jordan επικαλείται πηγές κοντά στον Donald Trump και αναφέρει ότι πρόθεσή της πρώτης κυρία των ΗΠΑ ήταν να «τροποποιήσει την οικονομική της συμφωνία με τον σύζυγό της», ενώ η Melania ανέφερε ως αιτία της καθυστέρησης μετάβασης στον Λευκό Οίκο τη «φροντίδα του γιου της, Baron».

Το βιβλίο, με τίτλο «The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump» βασίζεται σε περισσότερες από 100 συνεντεύξεις σύμφωνα με την Washington Post.

Στο βιβλίο υποστηρίζεται ότι η Melania Trump χρειαζόταν χρόνο για να ηρεμήσει μετά τις υποτιθέμενες σεξουαλικές ατασθαλίες του προέδρου των ΗΠΑ. Η Mary Jordan γράφει ότι τρία άτομα κοντά στον Donald Trump ισχυρίζονται ότι το νέο προγαμιαίο συμβόλαιο διασφάλισε ότι ο Baron δεν θα αποκλειστεί από τις οικογενειακές επιχειρήσεις.

«Ήθελε να αποδείξει γραπτώς ότι όσον αφορά τις οικονομικές ευκαιρίες και την κληρονομιά, ο Baron θα αντιμετωπίζεται περισσότερο ως ίσος με τα άλλα τρία παιδιά του Trump» γράφει η Jordan.

Ο Donald Trump έχει δηλώσει πολλές φορές δημοσίως την υποστήριξή του στην ιδέα της προστασίας της περιουσίας κάποιου με ένα προγαμιαίο συμβόλαιο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ





Πηγή:tlife.gr