Ο Κώστας Βουτσάς «έφυγε» από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2020 βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια, τους φίλους, τους συγγενείς αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα. Ο γνωστός ηθοποιός μπορεί να λείπει από κοντά μας περίπου τέσσερις μήνες, όμως η εικόνα του παραμένει ανεξίτηλη στη μνήμη όλων.

Η τελευταία του σύζυγός, η Αλίκη Κατσαβού, προσπαθεί όλο αυτό το διάστημα να βρει ξανά τις ισορροπίες της και να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της ζωής της. Ο γιος τους, Φοίβος Βουτσάς, είναι εκείνος που της δίνει συνεχώς δύναμη και πλημμυρίζει την καθημερινότητά της με ατέλειωτη ευτυχία. Ωστόσο, όπου βρεθεί και όπου σταθεί πάντα θυμάται τον αγαπημένο της.

Πριν μερικές ώρες, η ταλαντούχα ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του Κώστα Βουτσά, την οποία της έστειλε μια καλή φίλη της. Στην εν λόγω ανάρτηση βλέπουμε τον Κώστα Βουτσά να ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού «Ρομάντσο» στα νιάτα του. Ο τίτλος του περιοδικού έγραφε: «Ο «ονειροπαρμένος» μας μιλά για τη ζωή και τα όνειρά του».

Δες τη φωτογραφία:

Ο Κώστας Βουτσάς στο εξώφυλλο του περιοδικού «Ρομάντσο».





Πηγή:tlife.gr